10 JEDNOSTAVNIH SAVJETA KOJI ĆE VAM POMOĆI DA LAKO OSTANETE TRUDNI!

z.jpg-7.png-7
Postoji mnogo žena tamo koji se bore da zatrudni. Sve više i više žena imaju teško da zatrudni, to je razlog zašto oni u potrazi za načine i savjete za njih da zatrudni! Žene bi trebale više ne brinite jer stručnjaci su konačno otkrili 10 najefikasnijih načina da zatrudni!

Evo 10 savjeta koji bi mogli pomoći da lako zatrudni:
1. Ishrana i jesti režim
– A uravnoteženu ishranu i pod kontrolom jelo režim pomoći vam dati mnogo zdraviji reproduktivni sistem, koji bi mogli pripremiti za trudnoću.
2. Da restorativne preglede
– Ako stvarno očekuju za trudnoću, bolje da se pregledava od strane doktora kako bi se utvrdilo da li postoje komplikacije.
3. Pozicije tokom odnosa
– Položaji tokom odnosa treba razgovarati, ako zaista želi da zatrudni. Visoko je predložio pozicija je misionarskoj pozi.
4. Dodaci

– Dodaci i raznih multivitamina zapravo vam pomoći da dobijete trudna brzo.
5. U skladu odnosa
– Povećana seksualna aktivnost, posebno u odnos pomaže dati bolje šanse za trudnoću.

Releated

HURMAŠICE.. TOPE SE U USTIMA

SASTOJCI:2 čaše (od 2dcl) ulja1 čaša vode700 gr glatkog brašna1 kesica praška za pecivo 2 čaše(od 2 dcl) šećera1,5 čaša vode2 kriške limunakesica vanilije PRIPREMA:U posudu staviti ulje i vodu, staviti na vatru da proključa pa dodati polako brašno i prašak za pecivo, neprestano mešajući. Skinuti sa vatre i dobro izmešati.Nakon 20godina mučenja sa glavoboljama […]

PITA SA TIKVICAMA…Preporucujem da isprobate jer je zaista odlicna..

Sastojcioko 800 gr mekoga brasnakasika solikasika maslinova uljatople vode po potrebiza nadjev1 kg mladih tikvica3 kom jajakasika soli2-3 kasike kisele pavlakecrni biber na vrh nozabeli biber na vrh nozai jos120 gr masla120 ml ulja PripremaU prosijano brasno dodajte kasiku soli i kasiku maslinova ulja pa dodajte postepeno mlaku vodu i zamesite meko testo..Podelite u dve […]