AKO OVO URADITE NIKAD VIŠE NEĆETE SMRDETI NA ZNOJ!

Stidite se neprijatnih mirisa, a do sada niste ništa uspeli da učinite protiv toga? Krajnje je vreme da se otarasite ove traume..

Postoji način da se zauvek otarasite neprijatbih mirisa prouzrokovanih znojenjem, i to tako što nećete lječiti posledicu, nego uzrok…

 

Bez obzira na to što imate dobre higijenske navike i što se često tuširate, bar jednom ste se sigurno zapitali kako je moguće da se znoj osjeća samo nekoliko sati posle tuširanja.
Odgovor na to pitanje su dali naučnici, koji tvrde da je najveći krivac ishrana i još češće tuširanje neće pomoći da sprečite neprijatne mirise vašeg tijela.

 

Da bi ste bili uspešni u lečenju znojnih žlezda, Pai vam savetuje da se zdravo i uravnotežene hranite. Izbegavajte konzumiranje bijelog i crnog luka, a svoju ishranu obogatite voćem i povrćem, a pritom pazite na adekvatno unošenje integralnih žitarica, proteina i dodataka kao što su kompleks vitamina B i cink uz konzumiranje dosta vode tokom dana.

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]