BAKE I DJEDOVI NIKADA NE UMIRU, ONI POSTAJU NEVIDLJIVI… SVAKO MORA PROČITATI OVU DIRLJIVU PRIČU!

Bake i djedovi igraju veliki dio u razvoju naše osobnosti, našeg odrastanja, načina na koji vidimo i osjećamo stvari. Djeca koja su se razvijala u kontaktu sa svojim bakama i djedovima imaju zdraviji odnos sa starijim ljudima i znaju poštivati ​​starije osobe.

Međutim, to su samo neke prednosti ove posebne veze. Neki kažu da ljubav prema vašim unucima može biti još jača od ljubavi koju osjećate za svoju djecu. Postoji nešto posebno, nešto čarobno u vezi s tim.

Transakcija DNA informacija kroz mnoge generacije sigurno je čudo. Možete li zamisliti barem jedan dio sebe, desetljeća mlađih godina? Ili biste mogli zamisliti da je neki dio vas postojao stotine godina prije vas?

Možda vas zanima i ovo .. ? ŽLEZDA EPIFIZA: DELUJE DUBOKO IZ MOZGA, PODMUKLO KRIJE BOLESTI, A OVO SU SIMPTOMI DA NE RADI KAKO TREBA!
U konzistentnosti čovječanstva i vlastitih informacija postoji nešto posebno. U svakom slučaju, duhovna povezanost između nas i naših predaka, baka i djedova da budu imparticular, stvaraju vezu koja je izvan genetske informacije.

To je posebna veza u kojoj djeca uče o ljubavi, poštovanju, uvažavanju i poštovanju. Također, mnogo nauče o starim vremenima, starijim životnim obrascima i kako su se njihovi bake i djedovi borili za izgradnju svoje budućnosti.

Mrtvi djed i baka su još uvijek na mjestima gdje ste provodili vrijeme s obitelji. Možda je teško vjerovati, ali uvijek su tu za vas. Oni su prisutni u svakom dijelu vašeg života, žive u vašem srcu i vode vas svojim sjećanjima.

Možete ih osjetiti čak iu neživim objektima na kojima su bili pričvršćeni, poput njihove odjeće, namještaja ili ručne izrade. Dakle, zadržite neke od tih stvari i njegujte ih.

Možda vas zanima i ovo .. ? “Najljepša na svijetu”: Internet je poludio za prelijepom curicom
Oni će uvijek biti tu da vam pokažu kako uživati ​​u svakom trenutku svog života.

Nikada vas neće pustiti, čak i ako žive u samoj tišini. Oni će nestati, a vi ih nećete moći vidjeti, ali kada to najmanje očekujete, osjetit ćete njihovu prisutnost i ohrabrenje. Razmišljanje o djedu i baku će donijeti pozitivne vibracije tijelu i dobre uspomene.

Ako su djed i baka živi, ​​nazovite ih! Nemojte se ustručavati, život je kratak!

Izvor: novipocetak

Releated

Brze Krofne Iz Rerne: Narastu Ogromne, Bez Prženja U Dubokom Ulju!

Sastojci -70gr putera-125 gr mleka-125gr vode-2 komada jaja-1 kesica vanilin šećer-500gr glatkog brašna-malo soli-55gr otopljenog putera za premazivanje krofniPriprema Kvasac pomešati sa brašnom, vanilinim šećerom. dodati jaja, vodu, mleko i rastopljen puter, pa umesiti fino mekano testo. Testo ostaviti da se uduplaKada je testo fino poraslo pristupiti razvijanju, testo razviti ne baš tanko malo deblje […]

RUČAK ZA 5 MINUTA: Ovo Je Recept Koji Je Zaludio Svijet

Ako nemate ideju šta da napravite za svoje bližnje, možda vas baš ovaj recept inspiriše.Krompir dobro operite pa pod korom skuhajte. Očistite ga i dodajte maslac, jaja, so i malo bibera pa dobro umutite sve kao da pravite pire. Da se smjesa zgusne, dodajte brašno pa umjesite čvrsto tijesto.Dodajte još brašna, ako se tijesto lepi […]