BILA NAM JE PETA GODIŠNJICA I JA JEDNOSTAVNO NISAM ZNAO ŠTA DA JOJ KUPIM, TE SAM U KOVERTU UBACIO 5

 

5511Bila nam je peta godišnjica i ja jednostavno nisam znao šta da joj kupim, te sam u kovertu ubacio 5 puta po 100 eura, te kratko napisao da sebi kupi nešto od mene. Mislio sam da je to OK. Sutradan me je probudio kurir brze pošte sa velikim paketom.

Mislio sam da je i ona meni priredila neko iznenađenje, međutim kada sam otvorio paket vidio sam sve poklone koje sam joj ikada kupio, sve do jednog, a na dnu je bila i koverta sa novcem koji sam joj poslao dan prije. Napisala mi je da se ne prodaje za novac i da se prodaje prodaval bi se za mnogo više od mojih 500 eura.

Da je očekivala nešto od mene, pa makr to bila samo obična ruža, ali da je od mene. Žene su čudo, ko bi rekao da ću izgubiti djevojku nakon 5 godina veze zbog toga što sam joj poklonio 500 eura. Mislim da je ona jedina žena na svijetu koja bi ovako odreagovala.

Releated

POMFRIT OD TIKVICA…Volim ih u svim varijantama, ali ove su mi naj,naj…

Sastojci1 tikvica1 šalica krušnih mrvica½ šalice sira parmezana1-2 jaja (ovisno o veličini)1 žličica origana1 žličica soliulje za prženjemalo brašna (za paniranje) PripremaTikvice operite pa im odrežite krajeve i narežite ih na štapiće (kao krumpir za pomfrit)jaje posebno istucite u jednoj posudi, a u drugoj izmješajte krušne mrvice, parmezan, origano i sol.Tikvice prvo uvaljajte u brašno, […]

LIJEČI SVE BOLESTI, OSIM SMRTI: Biljka Zapisana U Bibliji I Kuranu

Nigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) je jednogodišnja biljka iz porodice Ranunculaceae.……Poznata po svom plodu – crnom sjemenu koje se zove crni kumin (nemojte ga zamijeniti sa kuminom, Cumunum cyminum, koji možete pronaći skoro u svakoj trgovini).….Crni kim………. Jedna je od najpoznatijih biljaka u istoriji medicine. U drevnom Egiptu su ga […]