CURA ME OSTAVILA PRIJE MJESEC DANA JER JE U NEDJELJU TREBALA IĆI NA MORE S FRENDICAMA. ISTU STVAR

 

1924758iCura me ostavila prije mjesec dana jer je u nedjelju trebala ići na more s frendicama. Istu stvar je učinila i njena frendica kako bi se njih dvije uklopile s ostale tri i da njih pet superzgodnih riba idu na more kao slobodne djevojke i da uživaju u svemu što im život nudi.


I danas mi priča prijatelj da je bivša sinoć pijana razbila auto i da je cijela ekipa bila u alkoholiziranom stanju i kao takva dobila od roditelja zabranu za to more.


Plus je još jedna od njih pet poslala mom prijatelju poruku kako je bivša u potresenom stanju i da bi bila sretna da joj se javim i pitam kako je. Idem se napit u to ime, bez auta, naravno.

Releated

POMFRIT OD TIKVICA…Volim ih u svim varijantama, ali ove su mi naj,naj…

Sastojci1 tikvica1 šalica krušnih mrvica½ šalice sira parmezana1-2 jaja (ovisno o veličini)1 žličica origana1 žličica soliulje za prženjemalo brašna (za paniranje) PripremaTikvice operite pa im odrežite krajeve i narežite ih na štapiće (kao krumpir za pomfrit)jaje posebno istucite u jednoj posudi, a u drugoj izmješajte krušne mrvice, parmezan, origano i sol.Tikvice prvo uvaljajte u brašno, […]

LIJEČI SVE BOLESTI, OSIM SMRTI: Biljka Zapisana U Bibliji I Kuranu

Nigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) je jednogodišnja biljka iz porodice Ranunculaceae.……Poznata po svom plodu – crnom sjemenu koje se zove crni kumin (nemojte ga zamijeniti sa kuminom, Cumunum cyminum, koji možete pronaći skoro u svakoj trgovini).….Crni kim………. Jedna je od najpoznatijih biljaka u istoriji medicine. U drevnom Egiptu su ga […]