CURA ME OSTAVILA PRIJE MJESEC DANA JER JE U NEDJELJU TREBALA IĆI NA MORE S FRENDICAMA. ISTU STVAR

 

1924758iCura me ostavila prije mjesec dana jer je u nedjelju trebala ići na more s frendicama. Istu stvar je učinila i njena frendica kako bi se njih dvije uklopile s ostale tri i da njih pet superzgodnih riba idu na more kao slobodne djevojke i da uživaju u svemu što im život nudi.


I danas mi priča prijatelj da je bivša sinoć pijana razbila auto i da je cijela ekipa bila u alkoholiziranom stanju i kao takva dobila od roditelja zabranu za to more.


Plus je još jedna od njih pet poslala mom prijatelju poruku kako je bivša u potresenom stanju i da bi bila sretna da joj se javim i pitam kako je. Idem se napit u to ime, bez auta, naravno.

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]