DANAS SAM IZASLA S PRIJATELJICAMA NA RUCAK. MUZ JE ZNAO DA IDEM S NJIMA, ALI U ZADNJI TRENUTAK

cats-crop

 

Danas sam izasla s prijateljicama na rucak. Muz je znao da idem s njima, ali u zadnji trenutak sam saznala da ide i muz od ove jedne. I predlozi on neki restoran, da nas vozi tu, svi se sloze, pa i ja.

I napisem muzu poruku, tako je i tako, kad zove on mene, nabraja mi, vidjet cu kao ja, kako sam smjela, da me neki muskarac vozi i vodi negdje, i evo sad kuci, izvrijedjao me, ne govori sa mnom, *kurvom*.. a bile nas 3 zene, sve ok bilo.

Fuj mi je i pravdat mu se, jer nisam nista lose uradila. Boze, daj mi snage. Sta da radim? Kako da se postavim? Pomoc, molim vas.

Releated

LIJEČI SVE BOLESTI, OSIM SMRTI: Biljka Zapisana U Bibliji I Kuranu

Nigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) je jednogodišnja biljka iz porodice Ranunculaceae.……Poznata po svom plodu – crnom sjemenu koje se zove crni kumin (nemojte ga zamijeniti sa kuminom, Cumunum cyminum, koji možete pronaći skoro u svakoj trgovini).….Crni kim………. Jedna je od najpoznatijih biljaka u istoriji medicine. U drevnom Egiptu su ga […]

Utrljati Na Bilo Koji Ožiljak, Bore Ili Mrlje Na Vašoj Koži I Gledajte Kako Sve Nestaje U Samo Nekoliko Minuta

Glavni sastojak ovog nevjerojatnog rješenja je med, slatki prirodni nektar proizveden od strane pčela koji će poticati protok u vašoj koži i poboljšati vašu kožu, osim raznih drugih zdravstvenih prednosti koje mogu poboljšati opće zdravlje. Maska za lice može se koristiti protiv akni, fleka i ožiljaka na licu i može se lako pripremiti. Evo kako: […]