DANAS SE VRAĆAM SA POSLA, VOZIM LAGANO PO OBIČAJU, NA SEMAFORU SE PALI CRVENO I STAJEM. GLEDAM U …

 

 

Ž-15Danas se vraćam sa posla, vozim lagano po običaju, na semaforu se pali crveno i stajem. Gledam u retrovizor i vidim kako mi se približava policijski automobil priličnom brzinom i doslovno gledam kako će da me udare sa zada. BUM! Sreća bio sam spreman i nisam doživio nikakve povrede.
Izlazim iz automobila, a dva policajca već iz svog automobila počinju da viču na mene kako sam neoprezan. U međuvremenu izlaze iz auta i nastavljaju povišenim tonom da me ubjeđuju da sam kriv za udes.
U zapisnik su unijeli da sam iznenada i naglo zakočio na trepćuće zeleno i time izazvao udes. Nisam želio ništa da potpišem, ali njih su dvojica, a ja sam, nemam svjedoka. Bojim se da ću pokupiti neku veliku kaznu, plus što su mi uništili zadnji dio automobila. Da li je neko imao slična iskustva? Kako da istjeram pravdu?
Pošalji ovo e-poštom
Blogiraj ovo!
Podijeli na usluzi Twitter
Podijeli na usluzi Facebook

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]