DAVI SE ŠEŠELJ A NA OBALI STOJE SRBIN, HRVAT I BOSANAC. KAŽE ŠEŠELJ: “KO ME SPSI ISPUNIĆU MU KOJU….

seselj

 

Davi se Šešelj a na obali stoje Srbin, Hrvat i Bosanac. Kaze Šešelj: “Ko me spasi ispuniću mu koju hoće želju! Molim vas!” Skoči Srbin, ma nema šanse da ga izvadi.

Odmah za njim Bosanac. I on pokusa, ma kakav, nema teorije. Kad skoci Hrvat i spasi Šešelja. Kaže Šešelj: “Eh, baš ti hvala! Koju ćeš želju da ti ispunim?” Pogleda Hrvat koga je spasio i reče:

“Kupi mi jedna invalidska kolica!” Pita ga Šešelj: “Što bre to?” Kad će ti Hrvat: “Kad mi babo sazna koga sam spasio, ima obe noge da mi polomi!”

Releated

LIJEČI SVE BOLESTI, OSIM SMRTI: Biljka Zapisana U Bibliji I Kuranu

Nigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) je jednogodišnja biljka iz porodice Ranunculaceae.……Poznata po svom plodu – crnom sjemenu koje se zove crni kumin (nemojte ga zamijeniti sa kuminom, Cumunum cyminum, koji možete pronaći skoro u svakoj trgovini).….Crni kim………. Jedna je od najpoznatijih biljaka u istoriji medicine. U drevnom Egiptu su ga […]

Utrljati Na Bilo Koji Ožiljak, Bore Ili Mrlje Na Vašoj Koži I Gledajte Kako Sve Nestaje U Samo Nekoliko Minuta

Glavni sastojak ovog nevjerojatnog rješenja je med, slatki prirodni nektar proizveden od strane pčela koji će poticati protok u vašoj koži i poboljšati vašu kožu, osim raznih drugih zdravstvenih prednosti koje mogu poboljšati opće zdravlje. Maska za lice može se koristiti protiv akni, fleka i ožiljaka na licu i može se lako pripremiti. Evo kako: […]