DJEVOJCI SAM SVAKI PUTA KADA BI MI DOŠLA KUPOVAO PALAČINKE, PICE I JOŠ SVAKOJAKIH RAZNIH JELA…

capture-20160320-151635-crop
Devojci sam svaki put kad bi mi došla kupovao palačinke, pice, i još svakojakih raznih jela. Iz finih pekara i restorana.

Jednom mi je rekla: “kako mi svaki put doneseš splaćinu ako ovako nastaviš završili smo donesi nešto skuplje bolje da te ne bi ostavila jadniče”. Sledeći put sam kupio ostatke i kosti i prodavnice mesa i složio na tanjir. Samo sam joj rekao evo doneo sam ti šta si zaslužila i otišao.

Iz dobrostojece sam porodice i zavrsila sam fakultet. Imam decka koji je zavrsio srednju, prilicno skromno zivi i moja ga mama zbog toga ne voli, totalno ga ignorise. Zao mi je bas jer je dobar i za sada se lepo slazemo, a opet znacilo bi mi i da ga moji prihvate..

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]