DJEVOJCI SAM SVAKI PUTA KADA BI MI DOŠLA KUPOVAO PALAČINKE, PICE I JOŠ SVAKOJAKIH RAZNIH JELA…

capture-20160320-151635-crop
Devojci sam svaki put kad bi mi došla kupovao palačinke, pice, i još svakojakih raznih jela. Iz finih pekara i restorana.

Jednom mi je rekla: “kako mi svaki put doneseš splaćinu ako ovako nastaviš završili smo donesi nešto skuplje bolje da te ne bi ostavila jadniče”. Sledeći put sam kupio ostatke i kosti i prodavnice mesa i složio na tanjir. Samo sam joj rekao evo doneo sam ti šta si zaslužila i otišao.

Iz dobrostojece sam porodice i zavrsila sam fakultet. Imam decka koji je zavrsio srednju, prilicno skromno zivi i moja ga mama zbog toga ne voli, totalno ga ignorise. Zao mi je bas jer je dobar i za sada se lepo slazemo, a opet znacilo bi mi i da ga moji prihvate..

Releated

POMFRIT OD TIKVICA…Volim ih u svim varijantama, ali ove su mi naj,naj…

Sastojci1 tikvica1 šalica krušnih mrvica½ šalice sira parmezana1-2 jaja (ovisno o veličini)1 žličica origana1 žličica soliulje za prženjemalo brašna (za paniranje) PripremaTikvice operite pa im odrežite krajeve i narežite ih na štapiće (kao krumpir za pomfrit)jaje posebno istucite u jednoj posudi, a u drugoj izmješajte krušne mrvice, parmezan, origano i sol.Tikvice prvo uvaljajte u brašno, […]

LIJEČI SVE BOLESTI, OSIM SMRTI: Biljka Zapisana U Bibliji I Kuranu

Nigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) je jednogodišnja biljka iz porodice Ranunculaceae.……Poznata po svom plodu – crnom sjemenu koje se zove crni kumin (nemojte ga zamijeniti sa kuminom, Cumunum cyminum, koji možete pronaći skoro u svakoj trgovini).….Crni kim………. Jedna je od najpoznatijih biljaka u istoriji medicine. U drevnom Egiptu su ga […]