DO SADA NEPOZNAT LIJEK ZA ŠEĆER U KRVI: JEDNO JAJE I SIRĆE, EVO KAKO TREBA…

Da, vrlo lako! Postoji jednostavan trik koji pomaže da se kontroliše nivo šećera u krvi.

I potrebno je samo jedno bareno jaje. Stručnjaci širom sveta tvrde da je domaći recept na bazi barenog jajeta izuzetno efikasan i koristan saveznik u borbi prootiv povišenog šećera u krvi. I smanjuje nivo šećera veoma brzo.

 

Dijabetes- veoma čest zdravtsveni problem koji utiče na ljude širom sveta. Do dijabetesa dolazi kada pankreas prestaje s proizvodnjom insulina ili kada organizam nije u stanju da pravilno koristi insulin kojim raspolaže.

Uobičajeni simptomi dijabetesa su: učestalo noćno mokrenje, osećaj žeđi, brz gubitak težine, svrab oko penisa ili vagine, posekotine ili rane koje sporo zarastaju, zamagljen vid, umor.

Sve to dovodi do ozbiljnijih zdravstvenih problema kao što su: loš vid, slepilo, oštećenje nerava, bolesti bubrega, bolesti srca, i , kod muškaraca, erektilne disfunkcije.

Napomena: kada se koristi ovaj lek treba biti oprezan šta se konzumira od ostale hrane i da se obavezno uklone namirnice koje povećavaju nivo šećera u krvi. Od sastojaka su potrebne samo dve, svima dostupne, komponente: bareno jaje i sirće.

Recept:

– obariti jaje uveče i oljuštiti ga a potom viljuškom napraviti nekoliko rupica na njemu. Staviti ga u posudu i preliti sirćetom. Ostaviti ga tako da prenoći. Ujutro, jede se samo jaje, ne i ostatak sirćeta koji nije upijen.

U toku jela popiti čašu mlake vode u koju se prethodno doda kašika širćeta. Poznato je da su jaja veoma hranljiva i da su odličan izvor proteina. Ovakav doručak će smanjiti apetit i doprineće osećaju energičnosti.

Ovaj domaći lek definitivno vredi probati! Vrlo je jednostavan i lako se pravi. A najbolje je što je bezbedan i vrlo efikasan.

Releated

Brze Krofne Iz Rerne: Narastu Ogromne, Bez Prženja U Dubokom Ulju!

Sastojci -70gr putera-125 gr mleka-125gr vode-2 komada jaja-1 kesica vanilin šećer-500gr glatkog brašna-malo soli-55gr otopljenog putera za premazivanje krofniPriprema Kvasac pomešati sa brašnom, vanilinim šećerom. dodati jaja, vodu, mleko i rastopljen puter, pa umesiti fino mekano testo. Testo ostaviti da se uduplaKada je testo fino poraslo pristupiti razvijanju, testo razviti ne baš tanko malo deblje […]

RUČAK ZA 5 MINUTA: Ovo Je Recept Koji Je Zaludio Svijet

Ako nemate ideju šta da napravite za svoje bližnje, možda vas baš ovaj recept inspiriše.Krompir dobro operite pa pod korom skuhajte. Očistite ga i dodajte maslac, jaja, so i malo bibera pa dobro umutite sve kao da pravite pire. Da se smjesa zgusne, dodajte brašno pa umjesite čvrsto tijesto.Dodajte još brašna, ako se tijesto lepi […]