Farmaceutska industrija ne želi da znate ovo! Lijek za više od 60 bolesti!!

z.jpg-3.png-3.png-3.png-3.png-3

Stablo masline se spominje više od tisuću puta u Bibliji. Ali mnogi ljudi ne znaju da je maslina stvarno zdrava, a njeni listovi imaju brojna blagotvorna svojstva.

U starom Egiptu, maslinov list se prvi put koristio ljekovito, postao je simbol nebeskog moći. Također, lišće masline su koristili za mumificiranje faraona. U 19. stoljeću,maslinovo lišće ubacivalo se u pića da snizi groznicu.

Tea

Zašto je maslina toliko korisna?
Poznata je kao snažan obrambeni igrač protiv bolesti i brojna znanstva studija istražuju pozitivne snage masline. Rezultati istraživanja pokazuju da ekstrakt maslinovog lišća stimulira povećanje energije, zdrav krvni tlak, pruža podršku kardiovaskularnom i imunološkom sustavu.

Oleuropein, spoj u maslinovom listu posjeduje jaka antibakterijska svojstva.

Pijenje čaja od lišća masline može liječiti mnoge bolesti kao što su upala pluća, gonoreja, tuberkuloza, gripa, meningitis, hepatitis B, herpes, kroničnu umor, ateroskleroze, malariju, čir na želucu, difteriju i encefalitis.

Osim toga, lišće masline pomože pri infekciji uretre i spriječava infekcije pokrenutu gljivicama.

Čak od maslinovog lišća u stanju je vratiti cjelokupni imunitet, a također može oporaviti energiju u stresnim tijelima, npr. nakon kemoterapije.Čaj od maslinovog lišća je izuzetno ljekovit zbog antivirusnih, antiparazitskih, antifungalnih i antibakterijskih svojstava koja mogu izliječiti mnoge bolesti.

Recept:
Sastojci:

– 15-20 (200-300 g) suhog lišća masline

Priprema:

Stavite listove u kipuću vodu i kuhajte 2-3 minute. Zatim uklonite lonac i pustite da lišće stoji u vodi za još 10 minuta.

Možete piti čaj vruć ili hladan. Također, možete dodati med i limun, ako to odgovara vašem ukusu. Preporučuje se piti čaj svaki dan, tako da možete osjetiti blagodati i spriječiti pojavu bilo koje od gore navedenih bolesti.

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]