Imate akne, mrlje ili neki drugi problem sa kožom i kosom, onda se okupajte ovim proizvodom

Imate akne, mrlje ili neki drugi problem sa kožom i kosom, onda se okupajte ovim proizvodom!

 

Danas, većina ljudi su svjesni prednosti ove namirnice koja što je čini učinkovitim i jeftinim rješenjem za mnoge stanja.

Štoviše, ona ima nekoliko upotreba kao kozmetički proizvod a i za čišćenje.

Liječenje akni uz pomoć sode bikarbone
To je vrlo popularna i potpuno prirodna metoda za rješavanje problema akni. Ova metoda pomaže koži da se očisti i pomladi, te rast novih stanica kože.
Stavite jednu žličicu sode bikarbone na tanjir i dodajte kap vode i dobro promiješajte. Budite oprezni da ne dodate previše vode jer smjesa će biti previše tekuća, pa onda nećete napraviti dobar piling za vašu kožu. Zatim, uzeti malo smjese s prstom i masirajte na pogođenim područjima.

Ostavite smjesu nekoliko minuta i smjesa će otvrdne kad voda ne ispari. Nakon toga, isperite lice. Preporučuje se ponoviti ovaj postupak svake noći prije spavanja dok akne nestanu.
Uklonite tamne krugove ispod očiju
Ovaj recept će ukloniti tamne krugove ispod očiju vrlo uspješno. Budući da je ovo područije vrlo osjetljivo, to je vrlo teško raditi.

Napravite smjesu od jedne čaše tople vode ili čaja i 1 žličica sode bikarbone. Potopiti dvije pamučne jastučiće u smjesu, stavite ih ispod očiju i ostavite ih 15 minuta. Zatim možete ukloniti jastučiće i temeljito oprati lice. Možete staviti hidratantnih krema nakon što završite.

Ukolik vam je koža zahvaćena mngim aknama, mrljama, kao i kosa, uzmite sodu bikarbonu i praktično istrljajte tijelo, kosu, pa i zube .

Znači praktično se okupajte njome.

Pznato je dejstvo sode bikarbone i na zube jer ih štiti i izbjeljuje.

zenstvena.com

Releated