Jedite ovo za doručak svako jutro i vidjet ćete KAKO masnoće iz tijela nestane!

z.jpg-4.png-4

Prema znanstvenicima je doručak najvažniji obrok pogotovo ako namjeravate sniziti ili održavati svoju težinu. Zbog toga je vrlo važno razmišljati o nekim opcijama najvažnijeg obroka za cijeli dan.

Annals of Nutrition & Metabolism napravio studiju i dokazao da je najbolji izbor za doručak: zobene pahuljice.
Također su dali uzorke krvi za kontrolu šećera u krvi i inzulina razinama. Svi sudionici konzumirali istu hranu za ručak.
Možemo zaključiti da je zobena kaša je jedan od najboljih izbora za doručak ako žele izgubiti na težini. To je zbog činjenice da ima 31 – 50% manje kalorija koji će duže držati sitima.

ZAŠTO zob?
Zob i njegovi derivati kao što su pahuljice i kaše su ukusna i zdrava u isto vrijeme.

Također vlakana stimuliraju probavu i snižavaju kolesterol
Kao što ste pročitali zob je bogata zdravim vlaknima. Ova hrana je sposobana vezati mast za sebe, a rezultat toga su smanjene razine lošeg kolesterola u krvi. Zobena kaša je super za srce i krvne žile. To će smanjiti šanse za srčani udar ili moždani udar.

Smanjuje krvni tlak
Ovo je jedna od najboljih namirnica koje će vam pomoći da se normalizira krvni tlak. Zob sadrži biljna vlakna koja se zove lignin. Prema istraživanjima redovita konzumacija lignina smanjuje krvni tlak za 30%.
Smanjuje rizik od raka
British Medical Journal je napravio studiju koja pokazuje da zob smanjuju rizik od raka dojke, debelog crijeva, jajnika i raka prostate.

Releated