Jedna frizerka osvojila je srca desetina hiljada ljudi širom svijeta poslije priče u vezi sa klijentkinjom koju je podijelila na Facebooku

Ovako je izgledala kosa depresivne djevojke prije sređivanja, piše “noizz.rs“

Kejli Oson iz Ajove je podijelila fotografije 16-godišnjakinje na kojoj se jasno vidi koliko joj je kosa bila u očajnom stanju. Djevojka je od nje tražila da sve odsječe. Uslijedio je razgovor između njih dvije prilikom kog je tinejdžerka objasnila zbog čega je prestala da se češlja i da njeguje svoju kosu.

Tada je Kejli odlučila da je ne posluša, već je da joj pomogne. Naime, djevojka je već godinama patila od depresije.

– Došla je do te tačke da više nije imala ni snage ni volje da se iščetka. Iz kreveta je ustajala samo kada bi išla do toaleta. Kada je kročila u salon rekla mi je samo da odsječem sve jer se osjećala bezvrijedno. To mi je slomilo srce i odlučili smo da uradimo sve kako bismo joj sačuvali kosu – rekla je Kejli.

Kejli je svojim postupkom oduševila veliki broj ljudi

Njene kolege i ona su tog dana osam sati sređivali kosu djevojčice, a narednog dana još pet sati.

– Uspjeli smo u tome da se konačno nasmije i osjeti da je vrijedna – završila je frizerka i dodala je da joj je neimenovana tinejdžerka bila zahvalna do neba.Fotografije je na frizerkinom profilu do sada lajkovalo više od 160 hiljada puta.

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]