JEDNU NOĆ PRESPAVALA SA FOLIJOM I ZAVOJEM NA STOMAKU: UJUTRO JE SAČEKALO ČUDO!

6c15dd989f762a2d341172401bb7d28d_w670_h436_cp_sc

Ona savetuje svima koji ne veruju ovako brze efekte da probaju bar jedne večeri da urade isto što i ona.

Verovatno ste već čuli za praksu obmotavanja određenih delova tela plastičnom folijom, kako biste vrže smršali. Ali, znate li šta će se dogoditi ako svake noći odete u krevet sa stomakom umotanim u ovu foliju i zavoj?

Jednoj majci palo je na pamet da istraži i bila je oduševljena rezultatima!

“Nakon tri porođaja, moj stomak više nije bio ni ravan ni privlačan. Zato sam na nagovor prijateljice kupilalosion od algi, plastičnu foliju i zavoj i krenula unajjednostavniju borbu za mršavljenje“, kaže Kolin.

Ravan stomak bez brojanja kalorija: ABS dijeta skida 6 kg za 2 nedelje!

Nanela je tanak sloj losiona na stomak, obmotala ga providnom folijom, preko folije obmotala zavoj i legla da spava.

“Kad sam ustala, skinula zavoj i foliju i izmerila obim struka, ostala sam u šoku!Za samo jednu noć izgubila sam 2,5 centimetra na stomaku!”, priča Kolin, oduševljena rezultatima.

Ona savetuje svima koji ne veruju ovako brze efekte da probaju bar jedne večerida urade isto što i ona, a Kolin garantuje da će biti prezadovoljni.

Tajna ove tehnike zapravo je gubitak nagomilane vode, a letnji period je idealan za primenu, jer dodatno utiče na znojenje i izbacivanje viška tečnosti.

Naravno, uspeh ovakvog mršavljenja je kratkotrajan, jer se voda konstantno nadoknađuje, pa se preporučuje da ovaj metod kombinujete uz pravilnu ishranu i vežbanje, kako biste imali liniju o kakvoj ste oduvek sanjali.

Izvor:stil

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]