KAKO PREŽIVJETI MOŽDANI UDAR? Ovo je 100% provjerena metoda!


U slučaju da dođe do moždanog udara, ova kineska metoda vam može spasiti život. Kada dođe do moždanog udara, moždani kapilari počinju da pucaju, a da bi ste spasili nečiji život potrebna vam je samo jedna IGLA.

U slučaju da se zadesite u trenutku kada neko doživi moždani udar, morate ostati potpuno smireni, i nesmijete raditi nagle pokrete. Ukoliko naglim pokretom pomjerite žrtvu, u mozgu mogu popucati kapilari, te će doći do krvarenja u mozgu. Da bi nekoga spasili potrebna vam je igla koja se koristi za davanje injekcije, ali dobro će doći i igla koja se koristi za šivanje. Preporučujemo vam da uvijek imate neku od ove dvije naveden u svojoj torbici.

 

Uzmite iglu i pređite njen vrh zapaljenim upaljačem, kako bi je sterilisali, te ubodite svih deset vrhova prstiju.

Mjesto uboda treba da bude na jagodicama, nekoliko milimetara od nokta. Ubod treba biti toliko jak, kada pritisnete da se pojavi krv. Ukoliko krv ne počne kapati kada probodete, pritisnite, prst, sve dok krv ne počne da curi. KAda svi prsti (10), polnu da krvare, sačekajte par miuta, i vidjet ćete da će se unesrečena osoba oporaviti.

Ukoliko su usta unesrećene osobe iskrivljena, masirajte uči, sve dok ne pocrvene skroz.

Ponovo uzmite iglu, i ubodite oba uha na mekanim djelovima, a zatim istisnite po dvije kapi krvi. Za nekoliko minuta, usta će se vratiti u normalno stanje.

Sačekajte da se unesrećeni malo oporavi, a zatim ga odvezite u najbližu bolnicu.

Ova metoda se tradicionalno koristi u Kini već stoljećima sa 100% efikasnošću. Ova metoda provjereno pomaže ljudima da prežive moždani udar i da se oporave.

(webtribune.rs / lijekizprirode.com / healthyremedies.com)

Releated

HURMAŠICE.. TOPE SE U USTIMA

SASTOJCI:2 čaše (od 2dcl) ulja1 čaša vode700 gr glatkog brašna1 kesica praška za pecivo 2 čaše(od 2 dcl) šećera1,5 čaša vode2 kriške limunakesica vanilije PRIPREMA:U posudu staviti ulje i vodu, staviti na vatru da proključa pa dodati polako brašno i prašak za pecivo, neprestano mešajući. Skinuti sa vatre i dobro izmešati.Nakon 20godina mučenja sa glavoboljama […]

PITA SA TIKVICAMA…Preporucujem da isprobate jer je zaista odlicna..

Sastojcioko 800 gr mekoga brasnakasika solikasika maslinova uljatople vode po potrebiza nadjev1 kg mladih tikvica3 kom jajakasika soli2-3 kasike kisele pavlakecrni biber na vrh nozabeli biber na vrh nozai jos120 gr masla120 ml ulja PripremaU prosijano brasno dodajte kasiku soli i kasiku maslinova ulja pa dodajte postepeno mlaku vodu i zamesite meko testo..Podelite u dve […]