KREMASTA TORTA OD SAMO 4 SASTOJKA GOTOVA ZA 5 MINUTA

9635245e92d67c44f0f9cc19f60a1420_view_l
Sastojci
9 komada sendwich orginal sladoled
cokoladni preljev

karamelni preljev
slag krema od vanilije ( po upustvu napravit )

Priprema
1.
Prvo napravite slag krem od vanilije prema uputama. Ostaviti sa strane.
2.
Izvaditi 9 komada sanwich sladoleda i ostaviti sa strane.
3.

Na tacnu za torte poredjati kako slika pokazuje 3 sandwica jedno uz drugo, a potom preliti cokoladnim i karamelnim prljevom.
4.
Ponovo poredjati 3 sandwicha, ali sa u suprotnu stranu kako slika pokazuje, pa ponovo preliti sa preljevom od cokolade i karamela.
5.
Zavrsiti sa tri preostala sadwicha sladoleda.
6.
Celu tortu obloziti slag kremom od vanilije, po vrhu ponovo preliti karamelnim i cokoladnim preljevom, i dekorisat po zelji.

Releated

LIJEČI SVE BOLESTI, OSIM SMRTI: Biljka Zapisana U Bibliji I Kuranu

Nigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) je jednogodišnja biljka iz porodice Ranunculaceae.……Poznata po svom plodu – crnom sjemenu koje se zove crni kumin (nemojte ga zamijeniti sa kuminom, Cumunum cyminum, koji možete pronaći skoro u svakoj trgovini).….Crni kim………. Jedna je od najpoznatijih biljaka u istoriji medicine. U drevnom Egiptu su ga […]

Utrljati Na Bilo Koji Ožiljak, Bore Ili Mrlje Na Vašoj Koži I Gledajte Kako Sve Nestaje U Samo Nekoliko Minuta

Glavni sastojak ovog nevjerojatnog rješenja je med, slatki prirodni nektar proizveden od strane pčela koji će poticati protok u vašoj koži i poboljšati vašu kožu, osim raznih drugih zdravstvenih prednosti koje mogu poboljšati opće zdravlje. Maska za lice može se koristiti protiv akni, fleka i ožiljaka na licu i može se lako pripremiti. Evo kako: […]