LEPO OPRAN VEŠ BEZ FLEKA…OVAJ SAVJET JE ZLATA VREDAN

Proizvođači svake godine izbacuju nove, sve modernije modele veš mašina. Ali, pranje veša ponekad liči na lutriju.
Ponekad, na odeći ostaju fleke, nema svežine, ili ostaju tragovi od omekšivača. Bez obzira na to koliko su skupi omekšivači, ne postoji garancija da na vešu neće ostajati elektricitet, što nas, svakako, rastužuje.

 

Ispostavlja se da postoji rešenje ovih problema. Možda će nekome zvučati čudno, da ne kažemo – bez veze, ali to je obična loptica napravljena od aluminijumske folije, koju poseduje svaka domaćica.

Jer sve što je genijalno, uglavnom je jednostavno, i na dohvat ruke svakom od nas.
Sigurno ste upoznati da aluminijum smanjuje statički elektricitet i pojačava dejstvo deterdženata.
Da vaše pranje veša bude uspešno, uradite sledeće:

 

Jednostavno napravite nekoliko loptica od alu-folije i stavite u bubanj veš mašine, zajedno sa vešom. Iste loptice možete koristiti nekoliko meseci.
Bolje jedanput proveriti i uveriti se u pouzdanost rezultata, nego trošiti novac na dodatna industrijska sredstva, koja ne deluju onako, kako bismo želeli.

Releated

Brze Krofne Iz Rerne: Narastu Ogromne, Bez Prženja U Dubokom Ulju!

Sastojci -70gr putera-125 gr mleka-125gr vode-2 komada jaja-1 kesica vanilin šećer-500gr glatkog brašna-malo soli-55gr otopljenog putera za premazivanje krofniPriprema Kvasac pomešati sa brašnom, vanilinim šećerom. dodati jaja, vodu, mleko i rastopljen puter, pa umesiti fino mekano testo. Testo ostaviti da se uduplaKada je testo fino poraslo pristupiti razvijanju, testo razviti ne baš tanko malo deblje […]

RUČAK ZA 5 MINUTA: Ovo Je Recept Koji Je Zaludio Svijet

Ako nemate ideju šta da napravite za svoje bližnje, možda vas baš ovaj recept inspiriše.Krompir dobro operite pa pod korom skuhajte. Očistite ga i dodajte maslac, jaja, so i malo bibera pa dobro umutite sve kao da pravite pire. Da se smjesa zgusne, dodajte brašno pa umjesite čvrsto tijesto.Dodajte još brašna, ako se tijesto lepi […]