Lice ove devojke sada prekrivaju nekrotične mrlje, a sve zbog fatalne greške iz noćnog izlaska

MM2mW8E-Imgur-622x446

Lekari skreću pažnju ljudi na opasnost od konzumacije droga, naročito kokaina, a razlog je sledeća priča.
Veliki deo kokaina koji dolazi u SAD-u i Europi meša se sa Levamizolom, jeftinim lekom, koji razara pore na koži i utiče na protok krvi.

To se dogodilo ovoj ženi koja povremeno konzumira kokain, prilikom večernjih izlazaka:

DKoličina belih krvnih zrnaca strmoglavo pada, što za posledicu ima stvaranje infekcija. Usledila je ozbiljna nekroza, koja dovodi do pojave crnila na koži.

Krijumčari droga i dalje mešaju kokain s Levamizolom: Ovaj lek je vrlo, vrlo, vrlo jeftin i za efekat ima hiperaktivnost i euforiju.
o5sna0H-Imgur-622x348

Korisnici kokaina moraju biti vrlo pažljivi kada je u pitanju ono što jedu, ili u najboljem slučaju moraju prestati sa konzumacijom hrane. Jedan kontakt sa Levamizolom može izazvati ozbiljne reakcije, za samo nekoliko sati.

Zaista zastrašujuće! Saznali smo za još jednu opasnost koja ljudima može ugroziti život…

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]