MALI TEST LIČNOSTI, koja od prikazanih osoba najviše griješi…

Slika je data tako da svako od nas može izabrati osobu za koju misli da u ovom slučaju najviše griješi. Odabir i procjena je individualna stvar i tako se mora i posmatrati.

Sada je na vama da pogledate sliku i odabarete jednu osobu za koju vi smatrate da najviše griješi a to će ujedno reći nešto i o vama.

Ako ste izabrali osobu broj 1.

Vi ste onda u društvu osoba koja uglavnom veoma rado prihvata tuđe mišljenje i izbor. Za vas važi to pravilo da vaš izbor i vaše mišljenje ništa veliko neće promijeniti tako da lako odustajete što ustvari nikada ne bi trebalo da radite. Treba pokušavati jer nikada nećete uspjeti u nečemu stalnim odustajanjem. Treba se boriti za svoje mišljenje i stavove i nemojte dozvoliti da drugi upravljaju vama i vašim životom

Ako ste izabrali osobu broj 2.

Spadate u veoma brzoplete osobe i bitne odluke često donosite bez pretjerano mnogo razmišljanja. Na taj način lako dolazite u probleme koje bi se mogli izbjeći samo da se malo razmisli.

Ako ste izabrali osobu br 3.

Spadate u one osobe koje ne odustaju lako i u svemu želite da uspijete i često nije ni bitan način bitan je cilj, a jako ste ambiciozna osoba i pored toga dobar ste vođa.

Ako ste izabrali osobu br 4.

Spadate u tip osobe koja je buntovnik , nikako ne volite da budete poput većine i nikako ne slušate druge i njihova mišljenja. Nastojite se uvijek iznova dokazivati i nema potrebe da pretjerujete a pored toga treba i da razmislite jer niste uvijek u pravu.

Releated

Brze Krofne Iz Rerne: Narastu Ogromne, Bez Prženja U Dubokom Ulju!

Sastojci -70gr putera-125 gr mleka-125gr vode-2 komada jaja-1 kesica vanilin šećer-500gr glatkog brašna-malo soli-55gr otopljenog putera za premazivanje krofniPriprema Kvasac pomešati sa brašnom, vanilinim šećerom. dodati jaja, vodu, mleko i rastopljen puter, pa umesiti fino mekano testo. Testo ostaviti da se uduplaKada je testo fino poraslo pristupiti razvijanju, testo razviti ne baš tanko malo deblje […]

RUČAK ZA 5 MINUTA: Ovo Je Recept Koji Je Zaludio Svijet

Ako nemate ideju šta da napravite za svoje bližnje, možda vas baš ovaj recept inspiriše.Krompir dobro operite pa pod korom skuhajte. Očistite ga i dodajte maslac, jaja, so i malo bibera pa dobro umutite sve kao da pravite pire. Da se smjesa zgusne, dodajte brašno pa umjesite čvrsto tijesto.Dodajte još brašna, ako se tijesto lepi […]