MAM DEVOJKU VEĆ 3,5 GODINE. IMALI SMO USPONA I PADOVA KAO I U SVAKOJ VEZI ALI U ZADNJE VRIJEME…

capture-20160328-163057-crop
Imam djevojku već 3,5 godine. Imali smo i uspona i padova kao i u svakoj vezi, ali u zadnje vrijeme veoma se čudno ponašala pa sam počeo da sumnjam na nešto i jednom prilikom sam ušao u poruke na njenom fb profilu i vidio da se dopisuje sa jednim momkom za koga je prije rekla da je lijep, i znam da joj je pisao i prije, ali ga je samo iskulirala.

Inače ona je jedna od najboljih studenata na fakultetu, a taj lik je bio njen asistent i kada sam ušao u poruke imao sam šta i da vidim, otvoreno su pisali da se lože jedno na drugo, ali kao da će još pričekati pošto je on isto u vezi, a ni ona ne bi tako lako mene napustila pošto joj nije baš svejedno. Ja sam kasnije izašao sa njom i kao počeo temu da nam baš i ne ide najbolje u zadnje vrijeme samo da vidim da li će mi ona to reći.

Ljudi moji ne možete da vjerujete koliko je plakala i pričala o svemu, ali nije spomenula ni riječ o njemu. Još uvijek smo zajedno, i baš me interesuje šta će se dalje dešavati, vjerovatno ću raskinuti za par dana.

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]