Medicinska sestra je mislila da porodica neće primetiti šta radi za njihovu bolesnu bebu…

Dvogodišnja beba Sofi je imala kancer. Za njene roditelje Šelbi i Džonatana, to je bila prava noćna mora!

Sofi je mesecima bila u bolnici zbog hemoterapije. Nažalost, uprkos svim naporima, rak se širio dalje.Zbog tretmana, Sofi više nije mogla da govori i hoda. U tom trenutku, morali su da je podvrgnu komplikovanoj operaciji, piše “Magazin“.Njena majka je bila uz nju sve vreme, to joj je jedino bilo važno u životu.Svoje iskustvo su svakodnevno delili sa ljudima na Fejsbuku, ne bi li pomogli onima koji su u sličnoj situaciji.

Jednog dana, objavili su priču o sestri koja se brinula o Sofi u bolnici.,,Sedela sam pored Sofi svakog dana i videla šta radi. Pokušala je da bude neprimetna. Videla sam kako joj se lice grči svaki put kada Sofi zaplače. Videla sam kako okleva kada treba da joj skine flaster. Govori ,izvini’ češće nego što mnogi kažu hvala. Videla sam kako miluje Sofinu ćelavu glavicu i ušuškava je ćebetom. Videla sam kako tešiš majku koja plače zbog bolesnog deteta.

Videla sam kako radiš za kompjuterom dok držiš bebu čija majka ne može da bude sa njom u bolnici,” napisala je Šelbi.,,Na 12 sati zaboravi svoj život kako bi se brinula o bolesnoj, umirućoj deci. Ulazi u svaku sobu sa osmehom, bez obzira na to šta se dešava. Sluša me 10 minuta, iako joj telefon neprestano zvoni i ima posla na pretek. Spasava naše bebe i ne bismo mogli bez nje.”Divno je imati ovakvu medicinsku sestru kada su teška vremena za porodicu.

Sofi i njena porodica su sada srećni: malena je uspela da pobedi rak, a za to je zaslužna i njena brižna sestra.Predivno, zar ne? Kakva su vaša iskustva sa medicinskim osobljem?

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]