MOGUĆE JE: Uradite OVIH PET STVARI i pare će odmah stići u vašu kuću!

Ako imate problema sa novcem i uvijek vam fali, više ne morate da brinete. Pomoću ovih malih trikova krenuti će vam u životu i stižu bolji dani.

Prema feng shui, neke aspekte u životu možete unaprijediti sa rasporedom stvari po kući.

Nemojte da koristite simbol vode u vašoj kući

Ako vam cure cijevi, to znači da vam novac odlazi iz kuće. Kako biste ojačali finansijsko stanje potrebno je da popravite pokvarene cijevi. Izbjegavajte likovna djela koja sadrže elemente vode u spavaćoj sobi.

Unesite biljke

U domu je potrebno da kreirate zdrav prostor, pa se savjetuje da izbjegavate nered, a unesete u dom biljke i razne vrste cvijeća.

Koristite boje bogatstva

Boja može da ima dobar uticaj na vaše raspoloženje. Crvena je jako moćna, pa zato slavni hodaju po crvenim tepisima. Stavite malo crvene dekoracije da privučete novac u život. Ako ne volite crvenu, onda nemojte je ni unositi u dom, jer mora postojati ravnoteža između vas i prostora.

Čista kuhinja

Kuhinja je direktno povezana s mogućnošću da privučete novac. Sudoper je važno održavati, ako i frižider. Šporet morate održavat čistim i ringla mora da pravilno radi.

Rješite se starih stvari

Potrebno je da se riješite stvari koje ne koristite. SIgurno negdje čuvate stvari koje vam više ne trebaju. Potrebno je da se toga oslobodite kako bi nova energija mogla ući u vaš dom.

Releated

Brze Krofne Iz Rerne: Narastu Ogromne, Bez Prženja U Dubokom Ulju!

Sastojci -70gr putera-125 gr mleka-125gr vode-2 komada jaja-1 kesica vanilin šećer-500gr glatkog brašna-malo soli-55gr otopljenog putera za premazivanje krofniPriprema Kvasac pomešati sa brašnom, vanilinim šećerom. dodati jaja, vodu, mleko i rastopljen puter, pa umesiti fino mekano testo. Testo ostaviti da se uduplaKada je testo fino poraslo pristupiti razvijanju, testo razviti ne baš tanko malo deblje […]

RUČAK ZA 5 MINUTA: Ovo Je Recept Koji Je Zaludio Svijet

Ako nemate ideju šta da napravite za svoje bližnje, možda vas baš ovaj recept inspiriše.Krompir dobro operite pa pod korom skuhajte. Očistite ga i dodajte maslac, jaja, so i malo bibera pa dobro umutite sve kao da pravite pire. Da se smjesa zgusne, dodajte brašno pa umjesite čvrsto tijesto.Dodajte još brašna, ako se tijesto lepi […]