Muž je napustio zbog mlađe žene, a kada su se sreli nakon godinu dana jedna stvar ga je uništila!

Vjerovatno su vam poznati oni slučajevi kada muž ostavi ženu zbog mlađe djevojke. Često je razlog to što se njegova žena više brine o djeci, porodici i ostalim stvarima, pa tako zapušta sebe.

 

Pored toga, takve žene jedva stižu na sve strane i ne provode dosta vremena sa mužem. Umjesto da muž razumije, on će kao i većina muškaraca samo tražiti izgovore da se opravdava i da juri za drugim ženama.
I naravno, onda krive svoju ženu za to što su je prevarili. Možete misliti koliko je to licemjerno?! Uzet ćemo jedan slučaj za primjer. Muškarac ima ženu koja je posvećena djeci, porodici i ostalim obavezama. Tako najmanje misli na sebe i zapušta se.

On ne želi da je razumije već je čak krivi za takav izgled, umjesto da joj pokloni pažnju ili je izvede negdje da kupi sebi šta joj treba.

 

Ne, on počinje vezu s mlađom djevojkom jer je iskompleksiran i ostavlja svoju ženu. Razvodom će viđati djecu određene dane.
Tako misli da je uradio dobru stvar i misli biće sretan. Ali tek tada vidi koliko mu njegova žena nedostaje. Ova nova mu svakako neće pomagati puno kada su djeca kod njega.
I tako je on šetao gradom i ugledao svoju sad već bivšu ženu. Izgledala je potpuno drugačije, lijepo se obukla i sredila. Bila je drugačija, sretnija, daleko ljepšeg izgleda. Sada je imala više vremena za sebe.

Pokajao se zbog toga što je uradio, ali sada je već bilo kasno. Ne treba joj muškarac koji ju je ostavio kada joj je bio najpotrebniji.
Sada će ona početi novi život s muškarcem koji ju zaista zaslužuje, a on neka bude sa svojom novom praznom klinkom za koju misli da će mu liječiti komplekse.

Releated

Brze Krofne Iz Rerne: Narastu Ogromne, Bez Prženja U Dubokom Ulju!

Sastojci -70gr putera-125 gr mleka-125gr vode-2 komada jaja-1 kesica vanilin šećer-500gr glatkog brašna-malo soli-55gr otopljenog putera za premazivanje krofniPriprema Kvasac pomešati sa brašnom, vanilinim šećerom. dodati jaja, vodu, mleko i rastopljen puter, pa umesiti fino mekano testo. Testo ostaviti da se uduplaKada je testo fino poraslo pristupiti razvijanju, testo razviti ne baš tanko malo deblje […]

RUČAK ZA 5 MINUTA: Ovo Je Recept Koji Je Zaludio Svijet

Ako nemate ideju šta da napravite za svoje bližnje, možda vas baš ovaj recept inspiriše.Krompir dobro operite pa pod korom skuhajte. Očistite ga i dodajte maslac, jaja, so i malo bibera pa dobro umutite sve kao da pravite pire. Da se smjesa zgusne, dodajte brašno pa umjesite čvrsto tijesto.Dodajte još brašna, ako se tijesto lepi […]