NAJBOLJA PRIJATELJICA MI SE UDALA U SUBOTU. BILO JE PREDIVNO VJENČANJE ALI NIKADA NEĆU ZABORAVITI…

capture-20160325-110119-crop
Najbolja prijateljica mi se udala u subotu. Bilo je to predivno vjenčanje ali nikad neću zaboravit što je bilo to jutro. Imamo 25 godina i u 1 srednje je ona imala 2 propravna ispita i za jedan nikada nije rekla svojoj materi.

To jutro sam joj govorila kako je nakon 10 godina napokon vrime da joj sve prizna (onako iz šale). Kada je došla do svoje materi i rekla joj ona ju je pogledala ravno u oči i smrtno ozbiljno rekla: U kazni si i ne možeš danas nigdje ić! . Ja sam se uhvatila smijat onako iz srca jer joj je danas vjenčanje. I kada smo došli u salu nakon prvog plesa ona je uzela mikrofon i rekla svima:

“Za moju kćer, današnju mladu koja izgleda prekrasno, danas je kraj zabave jer je u kazni zbog popravnog ispita za koji sam danas saznala.” Nikada neću zaboravit pogled moje prije prema njoj i meni. Nešto neprocjenjivo..

Releated

LIJEČI SVE BOLESTI, OSIM SMRTI: Biljka Zapisana U Bibliji I Kuranu

Nigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) je jednogodišnja biljka iz porodice Ranunculaceae.……Poznata po svom plodu – crnom sjemenu koje se zove crni kumin (nemojte ga zamijeniti sa kuminom, Cumunum cyminum, koji možete pronaći skoro u svakoj trgovini).….Crni kim………. Jedna je od najpoznatijih biljaka u istoriji medicine. U drevnom Egiptu su ga […]

Utrljati Na Bilo Koji Ožiljak, Bore Ili Mrlje Na Vašoj Koži I Gledajte Kako Sve Nestaje U Samo Nekoliko Minuta

Glavni sastojak ovog nevjerojatnog rješenja je med, slatki prirodni nektar proizveden od strane pčela koji će poticati protok u vašoj koži i poboljšati vašu kožu, osim raznih drugih zdravstvenih prednosti koje mogu poboljšati opće zdravlje. Maska za lice može se koristiti protiv akni, fleka i ožiljaka na licu i može se lako pripremiti. Evo kako: […]