Najukusnija DIJETA sa krompirom i jogurtom – Za 3 dana 3kg manje!

 

 

 

Kada dođe u kontakt s vodom, škrob počinje nadolaziti u našem želucu, što nam daje osjećaj sitosti. Krompir sadrži vitamine i minerale, i sadrži vlakna koja ubrzavaju probavu i rad crijeva.

100 grama krompira sadrži samo 75 kalorija, što je manje nego čaša soka od narandžee koja sadrži 90 kalorija. S druge strane, jogurt regulira probavni sistem, koji uklanja višak tekućine, toksina i drugih štetnih tvari iz organizma.

Prvi dan

Doručak: kuhani krumpir bez soli, i piti 1 čašu jogurta

Ručak: jesti dva kuhana krompira bez soli, 1 čaša jogurta

Večera: dvije čaše jogurta

 

 

Drugi dan

Doručak: čaša jogurta

Ručak: Jedite dva kuhana krompira bez soli, jednu čašu od jogurta

Treći dan

Doručak: kuhani krumpir bez soli

Ručak: jedan kuhani krumpir bez soli u čaša jogurta

Večera: čaša jogurta

VAŽNO: Dijeta je vrlo stroga i ne preporučuje se za ljude koji se bave fizičkim aktivnostima i imaju zdravstvenih problema.

Nemojte koristiti više od tri dana.

Releated

Brze Krofne Iz Rerne: Narastu Ogromne, Bez Prženja U Dubokom Ulju!

Sastojci -70gr putera-125 gr mleka-125gr vode-2 komada jaja-1 kesica vanilin šećer-500gr glatkog brašna-malo soli-55gr otopljenog putera za premazivanje krofniPriprema Kvasac pomešati sa brašnom, vanilinim šećerom. dodati jaja, vodu, mleko i rastopljen puter, pa umesiti fino mekano testo. Testo ostaviti da se uduplaKada je testo fino poraslo pristupiti razvijanju, testo razviti ne baš tanko malo deblje […]

RUČAK ZA 5 MINUTA: Ovo Je Recept Koji Je Zaludio Svijet

Ako nemate ideju šta da napravite za svoje bližnje, možda vas baš ovaj recept inspiriše.Krompir dobro operite pa pod korom skuhajte. Očistite ga i dodajte maslac, jaja, so i malo bibera pa dobro umutite sve kao da pravite pire. Da se smjesa zgusne, dodajte brašno pa umjesite čvrsto tijesto.Dodajte još brašna, ako se tijesto lepi […]