NAKON OVOGA VIŠE NIKAD NEĆETE DA BRIŠETE LICE PEŠKIROM POSLIJE UMIVANJA

peskir-bakterije
Da li ste znali da sam kontakt već korištenog peškira sa kožom može da napravio pravi haos? Ukoliko patite od akni i upornih bubuljica, bakterije koje se nalaze na vašoj koži svakim dodirom sa peškirom prelaze na njega zajedno sa vodom. Vlažan peškir zatim ostavite da stoji u vlažnim kupatilu, što je kao da ste bakterijama rekli da se što više razmnožavaju.

Budući da je gotovo neizvodljivo i krajnje nepraktično da za svako umivanje prljate nov peškir sve više žena se okreće alternativi u vidu papirnatih maramica, tupfera, ubrusa ili čak toalet papira koji se koristi samo za lice. Papir se odmah nakon brisanja baca, pa se bakterije ne šire dalje. Probajte, mnogo je bolje za vašu kožu.

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]