NAŠAO SAM U AUTOBUSU NEKI MOBITEL, SREDNJA ŽALOST, NIJE SKUPLJI OD 20 EURA I KAO SAVJESTAN… 00:36 No comments

0221

Našao sam u autobusu neki mobitel, srednja žalost, nije skuplji od 20 eura i kao savjestan građanin uđem u imenik i nađem broj memorisan kao KUĆA.
Nazovem javi mi se neka gospođa, kažem joj gdje ću je čekati i da dođe po svoj mobilni. Nakon par sati čekanja staje automobil i izlazi neki frajer, sav arogantan mi priđe i kaže TI SI TAJ ŠTO JE MAMI UKRAO MOBILNI, pokušao sam da objasnim da sam ga pronašao, međutim bez ikakvog čekanja nasilniči mi je oteo telefon iz ruku i uz prijetnju da ako se slučajno ovo ponovi da ću završiti na urgentnom.

Bože nakon ovoga bojim se da ću ikada više na bilo koji način biti savjestan građanin. Zato pamet u glavu i pazite kako postupate sa stvarima koje pronađete.

Releated

LIJEČI SVE BOLESTI, OSIM SMRTI: Biljka Zapisana U Bibliji I Kuranu

Nigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) je jednogodišnja biljka iz porodice Ranunculaceae.……Poznata po svom plodu – crnom sjemenu koje se zove crni kumin (nemojte ga zamijeniti sa kuminom, Cumunum cyminum, koji možete pronaći skoro u svakoj trgovini).….Crni kim………. Jedna je od najpoznatijih biljaka u istoriji medicine. U drevnom Egiptu su ga […]

Utrljati Na Bilo Koji Ožiljak, Bore Ili Mrlje Na Vašoj Koži I Gledajte Kako Sve Nestaje U Samo Nekoliko Minuta

Glavni sastojak ovog nevjerojatnog rješenja je med, slatki prirodni nektar proizveden od strane pčela koji će poticati protok u vašoj koži i poboljšati vašu kožu, osim raznih drugih zdravstvenih prednosti koje mogu poboljšati opće zdravlje. Maska za lice može se koristiti protiv akni, fleka i ožiljaka na licu i može se lako pripremiti. Evo kako: […]