NAŠAO SAM U AUTOBUSU NEKI MOBITEL, SREDNJA ŽALOST, NIJE SKUPLJI OD 20 EURA I KAO SAVJESTAN… 00:36 No comments

0221

Našao sam u autobusu neki mobitel, srednja žalost, nije skuplji od 20 eura i kao savjestan građanin uđem u imenik i nađem broj memorisan kao KUĆA.
Nazovem javi mi se neka gospođa, kažem joj gdje ću je čekati i da dođe po svoj mobilni. Nakon par sati čekanja staje automobil i izlazi neki frajer, sav arogantan mi priđe i kaže TI SI TAJ ŠTO JE MAMI UKRAO MOBILNI, pokušao sam da objasnim da sam ga pronašao, međutim bez ikakvog čekanja nasilniči mi je oteo telefon iz ruku i uz prijetnju da ako se slučajno ovo ponovi da ću završiti na urgentnom.

Bože nakon ovoga bojim se da ću ikada više na bilo koji način biti savjestan građanin. Zato pamet u glavu i pazite kako postupate sa stvarima koje pronađete.

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]