NE TRUJTE SE ANTIBIOTICIMA: Evo kako da bakterije u želucu izliječite ovim lijekom

Muka u želucu, brz osjećaj sitosti, mučnina, povraćanje, nadimanje i pečenje u gornjem dijelu stomaka simptomi su koji mogu da ukažu na prisustvo bakterije u želucu.

Tom bakterijom je zaraženo više od 50 procenata populacije u svijetu, piše “Novi”

Oslobodite se bakterije u vašem želucu uz ovaj jako efikasan prirodni lijek.

Smokve u maslinovom ulju su najbolji prirodni lijek za bakterije u želucu.

Da bi napravili ovaj lijek od smokava jednostavno u jednu staklenku stavite suhe smokve, koje zatim prelijete domaćim maslinovim uljem, nerafiniranim.

Smokve možete izrezati na 4 dijela, da bi bolje otpustile svoje sastojke u ulju.

Pustite smokve da odstoje u ulju barem 40 dana, pa onda krenite sa terapijom. Uzimajte svako jutro na prazan želudac po jednu smokvu. Valjalo bi da uz svaku pojedenu smokvu zagrabite i jednu žlicu maslinovog ulja u kojem stoje smokve.

Da bi izlječenje bilo bolje i više učinkovito, potrebno je da i svoju ishranu uskladite sa liječenjem. Jedite isključivo kuhanu blagu hranu bez previše začina naročito onih ljutih. Nemojte jesti kiselo, a izbjegavajte i masno meso, a naročito suhomesnate proizvode.

Hranu pripremajte na maslinovom ulju koje je prirodno, ne prerađeno.

Maslinovo ulje i smokve glase kao jako efikasan lijek protiv bakterija u želucu. Iskustva govore da kombinacija smokava i maslinovog ulja liječi, osim bakterija u želucu i neke druge bolesti poput neplodnosti, hemoroida, sva crijevna oboljenja, zatvor, bronhitis, astmu i još neke druge.

Za to vrijeme smokve bi trebale upiti većinu ulja. Poslije četrdeset dana uzimat čete po jednu smokvu prije svakog jela.

Mješavina smokava i maslinovog ulja je odlična i kod liječenja zatvora, stomačnih problema, bronhitisa, astme, anemije, a pomažu i kod problema sa plodnosti. Bogate su kalijumom, vitaminima vlaknima,jačaju srce i potiču zdravlje kože.

Paraziti će napustiti vaše tijelo za dan. Morate uzeti ovaj jeftini…
Paraziti će napustiti vaše tijelo za dan. Morate uzeti ovaj jeftini…

OVO JE SMRTONOSNO ORUŽJE PROTIV PARAZITA! Pomiješajte vodu, sol i…
OVO JE SMRTONOSNO ORUŽJE PROTIV PARAZITA! Pomiješajte vodu, sol i…

PARAZITI NAPADAJU SVAKOGA! Riješite ih se! Svako jutro popijte čašu…
PARAZITI NAPADAJU SVAKOGA! Riješite ih se! Svako jutro popijte čašu…

Nećete vjerovati! ŠTA je izašlo iz mene nakon 1 čaše ovog preko noći…
Nećete vjerovati! ŠTA je izašlo iz mene nakon 1 čaše ovog preko noći…

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]