Njen sin je sa žurke došao sa ovim čudnim pečatima. Kada su lekari saopštili uzrok…ŠOK

b53b2e68-005c-45fa-b48b-af47848b38e2_desktop-622x327

Šansa da se dete povredi barem jednom u toku svog života su gotovo 100-postotne. Na dečijim zabavam, u luna parku, pa i u svojoj kući… spisku nema kraja.
Po svoj prilici, ovakvi prostori za skakanje bi trebalo da budu bezopasni.
diplyMeđutim, kada se sin Brende Sanderson došao kući sa jedne žurke, sve je izgledalo u redu. Dva dana kasnije, na njegovoj koži primetila je čudne pečate.

Najpre je mislila da je to od trenja po najlonu iz zamka za skakanje, ali zabrinutost je nastala onda kada su oni počeli da bivaju sve veći i da iz njih nešto curi.
diplyTo je bio znak da se odmah ode kod lekara! Lekar je upitao momka o njegovim nedavnim aktivnostima i odmah je konstatovao bakterijsku infekciju.

Pogodno mesto za razvoj ovih bakterija su i teretane, u kojima sprave za vežbanje očigledno nisu redovno održavane i čišćene, jer su sva ta vlažna i topla mesta i više nego pogodna za razvoj gljivica i bakterija.

Dakle, vodite računa o higijeni mesta na kojima naslanjate svoju kožu. Nakon kontakta kože sa takvim mestima, kožu obavezno isperite vodom, sapunom ili nekim antibakterijskim sredstvom za dezinfekciju.

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]