Novi HIT U SVIJETU: Krompir dijeta – Za 3 dana 5 kilograma manje … DOKAZANO!

Brzo mršavljenje je nešto što je postalo da tako kažemo globalna želja. Mnogi nisu zadovljni svojim izgledom, kilogram, dava ili čak mnogo više viška čine ih nesretnim.
To posebno dolazi do izražaja u vremenu i danima koji su ispred nas, blagdanski dani, dani kada se u principu ne pazi na iskranu, a hrana je po pravilu jaka i kalorična.

 

Kako se izboriti sa kilogramima koje će mnogi skoro pa sigurno u ovome mjesecu pojačati donosimo vam u daljem teksu. Dijeta koja jepostala pravi hit u svijetu i koja garantuje prilično dobar rezultat za kratko vrijeme.
Evo u čemu se sastoji pomenuta dijeta:
*Prvi dan
-Doručak: Jedan kuvani krompir bez soli i jedna čaša jogurta.
-Ručak: Dva kuvana krompira bez soli i jedna čaša jogurta.
-Večera: Dvije čaše jogurta.

 

*Drugi dan
-Doručak: Jedna čaša jogurta.
-Ručak: Dva kuvana krompira bez soli i jedna čaša jogurta.
-Večera: Jedan kuvani krompir bez soli i jedna čaša jogurta.
*Treći dan

 

-Doručak: Jedan kuvani krompir bez soli.
-Ručak: Jedan kuvani krompir bez soli i jedna čaša jogurta.
-Večera: Jedna čaša jogurta.
Vrlo važna napomena jeste da ne smijete da zamjenite kuvani krompir prženim.
Kuvani krompir sadrži mnogo vitamina i minerala, kao i vlakna koja ubrzavaju varenje, dok jogurt reguliše rad probavnog sistema, uklanja višak vode i toksine iz tijela.

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]