O OVOME PRIČA CIJELI SVIJET: Nakon što mu je iznenada preminula djevojka, ožalošćeni momak…

josh-660x440-620x330

Abigail Hall (18) srušila se i umrla nakon što je manje od sedam dana provela na fakultetu. Njen momak Josh Thompson, koji trenira tenis na Krfu, odmah se vratio u Veliku Britaniju, piše Doznajemo.
Nakon što je dobio pristanak njenih roditelja, on je stavio prsten na njen prst i objavio: “Abigail Hall i ja smo sada zaručeni. Ona je moj život”.
Ožalošćeni momak je ‘vjerio’ svoju mrtvu djevojku, a na Facebooku je objavio fotografiju prstena na njenom prstu.
Josh, koji je planirao zaprositi Abigail, dodao je na Facebooku:
– Riječi ne mogu izraziti moju ljubav prema njoj, ona je razlog zbog kojeg sam se budio ujutro.
– Hvala svima na podršci. Život više nikad neće biti isti, moramo nastaviti pomagati jedni druge.
Abigail iz Doncastera je upravo bila počela studirati biomedicinske nauke na Univerzitetu Sheffield Hallam. U srijedu su prijatelji pronašli njeno tijelo u stanu. Policija kaže da nema osumnjičenih.
– Potpuno sam bez riječi, to je primjer ljubavi. Tako lijepo. Svidio bi joj se prsten, izgleda tako lijepo na njenoj ruci. Mislim na tebe i Abbynu porodicu u ovom teškom trenutku – napisala je njihova prijateljica Nina, komentirajući Joshovu gestu.

Releated

LIJEČI SVE BOLESTI, OSIM SMRTI: Biljka Zapisana U Bibliji I Kuranu

Nigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) je jednogodišnja biljka iz porodice Ranunculaceae.……Poznata po svom plodu – crnom sjemenu koje se zove crni kumin (nemojte ga zamijeniti sa kuminom, Cumunum cyminum, koji možete pronaći skoro u svakoj trgovini).….Crni kim………. Jedna je od najpoznatijih biljaka u istoriji medicine. U drevnom Egiptu su ga […]

Utrljati Na Bilo Koji Ožiljak, Bore Ili Mrlje Na Vašoj Koži I Gledajte Kako Sve Nestaje U Samo Nekoliko Minuta

Glavni sastojak ovog nevjerojatnog rješenja je med, slatki prirodni nektar proizveden od strane pčela koji će poticati protok u vašoj koži i poboljšati vašu kožu, osim raznih drugih zdravstvenih prednosti koje mogu poboljšati opće zdravlje. Maska za lice može se koristiti protiv akni, fleka i ožiljaka na licu i može se lako pripremiti. Evo kako: […]