OBLOG KOJI PREKO NOĆI LIJEČI BOLNE KOSTI I ZGLOBOVE

Oblog se koristi samo jednom pa ga ujutro bacite. Osjetit ćete olakšanje bolova i bolju pokretljivost bolnog zgloba.

 

Ruski pisac koji se proslavio djelima o zdravlju, Genadij Petrovič Malahov, u svojoj je knjizi Priručnik za smoliječenje zabilježio i jedan vrlo blagotvoran oblog za liječenje bolova u kostima i zglobovima. Recept za oblog vrlo je jednostavan i sastojke vjerojatno već imate kod kuće.
Bolovi navodno jenjavaju vrlo brzo, a oblog treba pripremati i stavljati navečer prije spavanja:

Med, brašno, jabučni ocat i votku ili rakiju pomiješajte u jednakim omjerima, ovisno o količini koju želtie dobiti. Od sastojaka zamijesite tijesto. Po potrebi dodajte još brašna kako bi smjesa bila homogena.

Tijesto razvaljkajte ili samo oblikujte u obliku pogače i stavite na bolno mjesto. Preko toga stavite celofan (foliju) te pričvrstite sve pamučnom tkaninom i ostavite preko noći.
Oblog se koristi samo jednom pa ga ujutro bacite. Osjetit ćete olakšanje bolova i bolju pokretljivost bolnog zgloba.
izvor : dnevno.hr

Releated

LIJEČI SVE BOLESTI, OSIM SMRTI: Biljka Zapisana U Bibliji I Kuranu

Nigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) je jednogodišnja biljka iz porodice Ranunculaceae.……Poznata po svom plodu – crnom sjemenu koje se zove crni kumin (nemojte ga zamijeniti sa kuminom, Cumunum cyminum, koji možete pronaći skoro u svakoj trgovini).….Crni kim………. Jedna je od najpoznatijih biljaka u istoriji medicine. U drevnom Egiptu su ga […]

Utrljati Na Bilo Koji Ožiljak, Bore Ili Mrlje Na Vašoj Koži I Gledajte Kako Sve Nestaje U Samo Nekoliko Minuta

Glavni sastojak ovog nevjerojatnog rješenja je med, slatki prirodni nektar proizveden od strane pčela koji će poticati protok u vašoj koži i poboljšati vašu kožu, osim raznih drugih zdravstvenih prednosti koje mogu poboljšati opće zdravlje. Maska za lice može se koristiti protiv akni, fleka i ožiljaka na licu i može se lako pripremiti. Evo kako: […]