OBRATITE PAŽNJU: Ako imate OVAKVE predmete u kući, odmah ih sklonite jer ISISAVAJU ENERGIJU!


Često nismo ni svesni da suodređeni predmeti “energetski vampiri” koji nam kradu pozitivnu energiju i ugrožavaju mir i harmoniju. Stoga prema preporukama “feng šuija”, potrebno je da promenite sledeće navike i stvari.Ne ostavljajte prljavu odeću u uglu sobe

 

Možda jeste najlakše ćušnuti prljavu odeću na pod u uglu sobe, ali se na tom mestu odliva i pozitivna energija iz doma. Trebalo bi da u svakoj porodici postoji prostor gde će se odlagati veš za pranje . Najbolje je da ih odlažete u veliku korpu za veš.

Okrnjeni tanjiri, činije i čašePolomljeno posuđe donosi lošu energiju ko god da ga koristi. Bolje kupite najjeftiniji novi komplet nego da koristite skup, ali oštećen komplet sudova. Korišćenje ovakvog suđa može loše uticati na karijeru i finansije.

Prazne tegle pirinča, soli i šećera

Svima nam se dešava da nam zalihe najneophodnijih namirnica nestane, međutim feng šui učitelji kažu da nikada ne treba dopustiti da vam te tegle budu potpuno prazne, jer utiču negativno na sreću i harmoniju u porodici.

 

Cipele nagomilane kod vrataBez obzira gde je obuća poređana, da li unutar stana ili spolja, ove stvari su “energetski vampiri” pogotovo ako su prljave.

Gomile starih novina, magazina, papira i knjigaNovine bacite u kantu za smeće čim ih pročitate, savetuju feng šui stručnjaci. Ukoliko sakupljate magazine ili knjige, čuvajte ih na policama, a ne podu ili uglu sobe. Razbacani po prostoru, ovi predmeti donose lošu energiju.

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]