OČISTITE ELEKTRIČNO KUHALO ZA VODU OD KAMENCA, BRZO I EFIKASNO

Električno kuhalo ZA VODU je potrebno s vremena na vrijeme očistiti od kamenca. Najefikasniji način je upotreba sirćeta i možete koristiti bilo koju vrstu.

 

Uz ovaj jednostavni trik vaše kuhalo za vodu će uvijek biti besprijekorno čisto.

U električno kuhalo za vodu sipajte sirće da prekrije dno ili bar za još jedan prst. Ostavite da stoji 20 minuta. Za veće naslage kamenca možete ostaviti da stoji i nekoliko sati.

 

Nakon ovoga , dobro isperite kuhalo vodom. Ovaj postupak možete ponavljati svaki 10 dana kako bi vam kuhalo što duže koristilo.

Releated

Brze Krofne Iz Rerne: Narastu Ogromne, Bez Prženja U Dubokom Ulju!

Sastojci -70gr putera-125 gr mleka-125gr vode-2 komada jaja-1 kesica vanilin šećer-500gr glatkog brašna-malo soli-55gr otopljenog putera za premazivanje krofniPriprema Kvasac pomešati sa brašnom, vanilinim šećerom. dodati jaja, vodu, mleko i rastopljen puter, pa umesiti fino mekano testo. Testo ostaviti da se uduplaKada je testo fino poraslo pristupiti razvijanju, testo razviti ne baš tanko malo deblje […]

RUČAK ZA 5 MINUTA: Ovo Je Recept Koji Je Zaludio Svijet

Ako nemate ideju šta da napravite za svoje bližnje, možda vas baš ovaj recept inspiriše.Krompir dobro operite pa pod korom skuhajte. Očistite ga i dodajte maslac, jaja, so i malo bibera pa dobro umutite sve kao da pravite pire. Da se smjesa zgusne, dodajte brašno pa umjesite čvrsto tijesto.Dodajte još brašna, ako se tijesto lepi […]