ONA STAVLJA KOMADIĆE BANANE NA LICE, MALO KASNIJE DOGAĐA SE NEŠTO NEVJERVATNO

z.jpg-1.png-1.png-1.png-1
Možete koristiti bananu u različite svrhe kao što su zdravlje i ljepota. Siguran sam ste od onih koji kada pojedu bananu bacaju njenu kožu. Ali ne znam da je kod banane većinom hranjiv dio upravo ta kora.

Ovdje je popis najčešćih koristi od bananine kore
bradavica
Izrežite komade banane, a zatim stavite preko flaster ili traku. vaku večer za oko tjedan dana. Vaše bradavica će se značajno smanjiti ili čak ukloniti.
bjelji zubi
Sve što trebate učiniti je odsjeći mali komad banane i onda samo utrljati unutrašnjost kore na zube za oko minutu.
Lijek za akne

Banane je vrlo protuupalno sredstvo za akne. Dakle, ako imate svrbež ugriz ili upaljene prištiće i akne, možete uzeti komad banane i utrljajte preko problematičnog područja ili držati ga na tom području. Vidjet ćete da se upala smanjila
Briga o koži
Nasjeckajte banane kožu i stavi komada u blenderu. Zatim dodajte šalicu kokosovog mlijeka i napraviti smoothie od tih sastojaka dobijete masku kju primjenjujete na vaše lice.

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]