ONA SVAKO VEČE STAVLJA KUPUS U BRUS: Dejstvo se primećuje nakon samo 3 sata

Većina trudnica će se sada oduševiti. U narodnoj medicini postoji lek koji pomaže prilikom dojenja. Uzmite po list kupusa i stavite ih na dojke, u brushalter, i vaši problemi sa dojenjem će nestati.

 

Nakon samo tri sata primetićete olakšanje, jer ovo zeleno povrće sadrži vitamin C i K, folnu kiselinu i gvožđe, što znatno pospešuju protok mleka u grudima.

Savetuje se da nakon svakog dojenja, to učinite. Najbolje bi bilo da se list kupusa prethodno hladio u frižideru.

List kupusa otklanja bol u dojkama, ali dobar je i za sve one žene koje imaju jake menstrualne bolove. Neposredno pre spavanja, ostavite nekoliko listova kupusa na donjem stomaku i pokrijte ga providnom folijom. Već sutradan, bol će biti znatno umanjen.

NAPOMENA: Informacije iz ovog teksta su isključivo informativne prirode i nikako ne mogu zameniti obavezan odlazak lekaru.

Releated

Brze Krofne Iz Rerne: Narastu Ogromne, Bez Prženja U Dubokom Ulju!

Sastojci -70gr putera-125 gr mleka-125gr vode-2 komada jaja-1 kesica vanilin šećer-500gr glatkog brašna-malo soli-55gr otopljenog putera za premazivanje krofniPriprema Kvasac pomešati sa brašnom, vanilinim šećerom. dodati jaja, vodu, mleko i rastopljen puter, pa umesiti fino mekano testo. Testo ostaviti da se uduplaKada je testo fino poraslo pristupiti razvijanju, testo razviti ne baš tanko malo deblje […]

RUČAK ZA 5 MINUTA: Ovo Je Recept Koji Je Zaludio Svijet

Ako nemate ideju šta da napravite za svoje bližnje, možda vas baš ovaj recept inspiriše.Krompir dobro operite pa pod korom skuhajte. Očistite ga i dodajte maslac, jaja, so i malo bibera pa dobro umutite sve kao da pravite pire. Da se smjesa zgusne, dodajte brašno pa umjesite čvrsto tijesto.Dodajte još brašna, ako se tijesto lepi […]