OVAJ RECEPT PREPORUČUJU DOKTORI U SVJETU: ZA OBNAVLJANJE VAŠIH KOSTIJU, TETIVA, LIGAMENTA I ZGLOBOVA !

Prirodni lijekovi i zdrava ishrana uopšte, vam mogu biti od pomoći više od klasičnih lijekova i to bez štetnih posljedica. Mnogo ljudi pati od problema sa kostima ili zglobovima, te osjećaju jake bolove.

Ono što vam moglo pomoći jeste ovaj prirodni lijek. Neće biti potrebe da uzimate puno lijekova protiv bolova, kao prije. Probajte ovaj lijek jer je vrlo zdrav i bez nuspojava .

Potrebni sastojci:

4 kašike susamovog sjemena
8 kašika mljevenog lana
40 g sjemena bundeve
200 g meda
2 kašike goveđe želatine
3 kašike grožđica
Priprema:

Samo operite sjemenke i stavite ih u blender zajedno sa ostalim sastojcima. Dobijenu smjesu čuvajte u staklenci, u frižideru.
Jedite po 2 kašike dnevno, jednu prije doručka, jednu prije ručka. Ubrzo biste mogli primjetiti poboljšanje.

Nadamo se da vam je ovaj recept bio od koristi, a za više članaka o zdravlju i prirodnim lijekovima posjetite našu web stranicu svaki dan i ako želite podijelite sa vašim prijateljima.
Izvor: megagiga

Releated

Moskva šnit torta: Divota na tanjuru

Savršeno kremasta torta koja će uveličati vašu novogodišnju proslavu! …mi vam donosimo prijedlog za jedan klasik dostojan ovako svečane prigode – recept za Moskva šnit tortu! Ova raskošna voćna torta s finom kremom od vanilije i korama od oraha idealan je izbor za svečane prigode i veće proslave, a sad je savršena prilika da ju […]