Ovo su stvari koje NE SMIJETE upisati u Google!

google-foto

Google je vjerovatno najbolja “stvar“ koja se desila internetu od njegovog nastanka. Najveći web pretraživač koriste apsolutno svi, od 7 do 77 godina starosti. Ali šta ako u pretragu upišete nešto što vas zanima i kao rezultat dobijete članke ili slike iz noćnih mora? Pogledajte u nastavku šta ne treba upisivati u Google…

“Young boys strip“

Zato što policija nikad nije čula “Htio sam kupiti dres Young Boysa, fudbalskog kluba iz Švicarske“.

“Google“

Ako ukucate Google u Google vjerovatno se ništa loše neće desiti, ali šta ako ipak hoće? Šta ako se internet uruši u sebe kao u neku ogromnu crnu rupu?

“Elephantiasis“

Prema Wikipediji Elephantiasis je oboljenje od kojeg se koža stvrdne, naročito u predjelu muških genitalija. Ovo vas neće pripremiti za serijal fotografija u Google Slike.

“Tub Girl“

Slika “Tub Girl“ se može opisati kao vizuelno oružje – jpeg koji se koristi za trollanje tema po forumima. Ako ovu sliku nikad niste vidjeli – blago vama!

“Zoster“

Iako je jedan od najpopularnijih domaćih bendova, ni za živu glavu ne upisujte “Zoster“ u Google Slike.

Ozbiljno, ne radite to, radije posjetite njihov oficijelni Facebook profil

Amputacije, abortusi, tumori, kastracije…

Kada su u pitanju ovakve stvari Google nema milosti. Srećom po vas većina vas ne radi novinarski posao da mora tražiti adekvatnu ilustraciju i gledati stvari od kojih ćete izgubiti apetit i dobiti noćne more.
“Bomb Instructions“

Vjerovatno kada god neko ukuca “bomb instructons“ u Google, negdje se upale crvena svjetla. Prošle godine su u SAD-u specijalci upali u stan jer je žena tražila pretis lonac, muž ruksak, a sin informacije o Bostonskom bombaškom napadu.

Stvari koje morate uraditi prije tridesete

Ne ukucavajte ovo osim ako niste skakali bungee jumping u Zimbabweu, hrvali se s krokodilom u Australiji, zaradili milion eura, igrali za svoju fudbalsku reprezentaciju, popeli se na Everest, spustili se niz Amazon…

Bol u prsima, leđima, stomaku…

Internet radi na principu da su najbizarnije stvari ujedno i najčitanije. Tako do izražaja dolaze stvari koji se dešavaju u jednom od hiljadu slučajeva. Tako da ne bi sebi dijagnosticirali smrt za nekoliko mjeseci bolje se posavjetujte sa PRAVIM doktorom.

Vaše ime

Postoje dva ishoda: ili da Google neće ništa naći i da tako shvatite da vas “nema na mapi“ ili da će odnekud izletiti vaša golišava slika, koju je na internet objavio ljutiti bivši momak ili djevojka.

Releated

POMFRIT OD TIKVICA…Volim ih u svim varijantama, ali ove su mi naj,naj…

Sastojci1 tikvica1 šalica krušnih mrvica½ šalice sira parmezana1-2 jaja (ovisno o veličini)1 žličica origana1 žličica soliulje za prženjemalo brašna (za paniranje) PripremaTikvice operite pa im odrežite krajeve i narežite ih na štapiće (kao krumpir za pomfrit)jaje posebno istucite u jednoj posudi, a u drugoj izmješajte krušne mrvice, parmezan, origano i sol.Tikvice prvo uvaljajte u brašno, […]

LIJEČI SVE BOLESTI, OSIM SMRTI: Biljka Zapisana U Bibliji I Kuranu

Nigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) je jednogodišnja biljka iz porodice Ranunculaceae.……Poznata po svom plodu – crnom sjemenu koje se zove crni kumin (nemojte ga zamijeniti sa kuminom, Cumunum cyminum, koji možete pronaći skoro u svakoj trgovini).….Crni kim………. Jedna je od najpoznatijih biljaka u istoriji medicine. U drevnom Egiptu su ga […]