OŽENIO SAM VRLO POBOŽNU DEVOJKU, KOJA JE SUPROTNOST OD VEĆINE DANAŠNJIH….

capture-20160423-010231-crop
Uženio sam vrlo pobožnu djevojku, djevojku koja je suprotnost od većine današnjih. Prvo jutro smo svi zajedno trebali da doručkujemo, moji roditelji, moja ŽENA i ja. Onako sretan jer je konačno bila moja, jer mi nije dala prije braka ni da je pipnem, rekao sam joj pred mamom kako ima najljepšu guzu od svih cura na ovome svijetu.

Na to što sam izjavio, prišla mi je i opalila takav šamar da mi je suza krenula niz lice. Moja mama šokirana priđe joj i na moje još veće iznenađenje reče joj SNAJO TREBALA SI GA I SA DRUGE STRANE, BAŠ JE BEZOBRAZAN. Nije joj trebalo dvaputa reći ipukao je i drugi šamar. Kako sam ih obje tada izhrlio, Bože, dvije žene koje volim naj više na svijetu.

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]