Pismo bivšem: Tvoj raskid je bio najbolja stvar u našoj vezi!

Anonimno pismo žene koje će vas naučiti da prigrlite lošu vezu i loš brak i shvatite šta iz tog iskustva možete da naučite.

 

Svi smo mi bili ostavljeni, zaboravljeni, zapostavljeni. Svi smo hteli da taj period i ta osoba nisu postojali u našem životu. Ali po nekad zaboravljate da vas je možda ta životna greška naučila da se borite za sebe i stvorite sebi srećan život.

Donosimo vam pismo žene posvećeno njenom bivšem mužu:

“Dragi bivši,

 

Hvala ti što si bio toliko opsednut sam sa sobom. Naučio si me da se napokon više brinem o samoj sebi i o vlastitim osećanjima. Prošlo je dosta vremena otkako si dao sve od sebe kako bi me slomio. Sve one suze koje sam potrošila svih onih bezbrojnih noći. Sva ona bol koju sam osećala u svom srcu tokom našeg braka. Zbog svega togaželela sam ti reći – hvala.

Oproštajnim pismom želeo da proveri da li ga žena još voli: Njena reakcija ga je uništila!

Hvala ti što si svaki dan započinjao svađu oko najglupljih stvari. Naučio si me na koji način se odbraniti. S razlogom si me doveo do potpunog sloma – kako više nikada ne bih trebala to proživeti.

 

Hvala ti što si mi nisi davao dovoljno pažnje. Naučio si me da nedostatak komplimenata, dodira i spavanje na suprotnim stranama kreveta zapravo utiču na mene. Naučila sam da mi je potreban fizički kontakt i verbalna potvrda sa vremena na vreme. Naučila sam i da je u redu osećati potrebu za time.
Hvala ti što si me silio da sedim na kauču i svaku nedjelju gledam fudbal. Naučio si me da zaista ima pametnijih stvari nego da mi se život vrti oko sportske igre.

Hvala ti što si mi priuštio najteže razdoblje u mom životu. Naučio si me da mogu preživeti bez tebe i da mi je zapravo bolje samoj.

Hvala ti što si bio toliko opsednut sam sa sobom. Naučio si me da se napokon više brinem o samoj sebi i o vlastitim osećajima.

Hvala ti što si mi svaki mesec pretio razvodom. Naučio si me da napokon shvatim da blefiraš i lično provedem tvoju pretnju u delo. Zbog toga što sam napravila nikada se nisam osećala jačom nego što se osećam sada.

Tvoj nestanak iz mog života bio je najhumaniji postupak u celoj našoj vezi.

I na kraju, hvala ti što si pomogao u stvaranju mene koja je volena od nekoga drugoga ko me zaslužuje.

Sada sam udata za predivnog muškarca i imamo predivnog sina. Na svemu tome mogu zahvaliti samo tebi. Da nije bilo tebe i svega ružnog što si mi priuštio, ne bih bila srećna!”

Releated

POMFRIT OD TIKVICA…Volim ih u svim varijantama, ali ove su mi naj,naj…

Sastojci1 tikvica1 šalica krušnih mrvica½ šalice sira parmezana1-2 jaja (ovisno o veličini)1 žličica origana1 žličica soliulje za prženjemalo brašna (za paniranje) PripremaTikvice operite pa im odrežite krajeve i narežite ih na štapiće (kao krumpir za pomfrit)jaje posebno istucite u jednoj posudi, a u drugoj izmješajte krušne mrvice, parmezan, origano i sol.Tikvice prvo uvaljajte u brašno, […]

LIJEČI SVE BOLESTI, OSIM SMRTI: Biljka Zapisana U Bibliji I Kuranu

Nigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) je jednogodišnja biljka iz porodice Ranunculaceae.……Poznata po svom plodu – crnom sjemenu koje se zove crni kumin (nemojte ga zamijeniti sa kuminom, Cumunum cyminum, koji možete pronaći skoro u svakoj trgovini).….Crni kim………. Jedna je od najpoznatijih biljaka u istoriji medicine. U drevnom Egiptu su ga […]