Pojedite 5 oraha i sačekajte 4 sata: Evo šta će vam se dogoditi

Orašasti plodovi i orasi su jedan od životnih iznenađujuće superhrane. Ne samo da su puni korisnih hranjivih tvari uključujući polinezasićenih masti, fenoli, vitamin E, i tona antioksidansi, ali oni također mogu imati iznenađujući učinak na cjelokupno zdravlje. Uključivanjem samo 5 oraha dnevno u svoju svakodnevnu prehranu, možete biti sigurni da žeti neke iznenađujuće zdravstvene prednosti.

 

Zdravstvene prednosti koje možete dobiti uvođenjem oraha u dnevno konzumiranje:smanjuju veličinu struka za više od pola inča
smanjuju izglede za razvoj bolesti srca
podržava zdravlje mozga
niži kolesterol
povišen broj spermija kod muškaraca
smanjen rizik od dijabetesa

prevencija raka
jače i zdravije kose, kože i noktiju
Postoji više razloga za uključiti orahe u svoju svakodnevnu prehranu, ali kao što možete vidjeti, orah može proizvesti mnoge zadovoljavajući prednosti koje se može svatka namirnica.

Što se događa s vašim tijelom 4 sata nakon što jesti samo 5 oraha?
Učinak konzumiranja oraha je toliko velika da mnogi ljudi imaju zdravstvene prednosti u onoliko malo koliko je samo 4 sata od konzumacije. Orasi tada mogu dostaviti svoje tijelo s asortimanom hranjivim tvarima i vitaminima, a svi su odlučujući za čuvanje organizma puneći tijelo gorivom i do sljedećeg obroka.

Orasi su poznati za stabilizaciju stresa.
Antioksidansi u orasima ojačavaju svoje srce i bore se protiv slobodnih radikala koji su poznati za izazivanje bolesti srca.
Omega-3 masne kiseline smanjuju osjećaj depresije i simptome ADHD-a

Organi počnu raditi učinkovitije, dakle spriječava začepljenje arterija i drugih negativnih učinaka na zdravlje.

Ako se konzumira u umjerenim količinama, neće uzrokovati debljanje, ali umjesto toga, podržat će zdravije , regulisati težinu i veličinu struka.

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]