POMOĆU OVOG JEDNOSTAVNOG TRIKA VAŠE SUĐE ĆE BITI ČISTIJE NEGO IKADA!

masina
Kada je riječ o pranju suđa, sigurno ste mijenjali nekoliko marki tableta, a s ciljem da vaše posuđe bude što čistije. Međutim, ono što je svim tim tabletama zajedničko jeste da one znaju ostaviti talog na suđu (najviše se primjećuje na staklenim komadima suđa) i vi ste primorani da suđe glancate kako bi ono dobilo svoj sjaj. Međutim i tome je došao kraj!

Sledeći put kada napunite mašinu za suđe, na gornju policu stavite i krišku limuna! To ne mora biti svjež limun, a može biti i iscijeđen. Još bolja opcija je da limun stavite u pretinac za kašike, jer ćete na taj način izbjeći njegovo “kretanje” po mašini. U suprotnom, možete ga ostaviti na gornjoj polici, ali je najbolje da ga pričvrstite između žica. Nakon toga, suđe perite kao i obično.

Kada mašina završi, pri otvaranju vrata osjetićete blagi miris limuna, a na vašem staklenom suđu više neće biti taloga, a sve suđe koje se pralo u mašini biće čistije nego ikada prije.

Releated

Brze Krofne Iz Rerne: Narastu Ogromne, Bez Prženja U Dubokom Ulju!

Sastojci -70gr putera-125 gr mleka-125gr vode-2 komada jaja-1 kesica vanilin šećer-500gr glatkog brašna-malo soli-55gr otopljenog putera za premazivanje krofniPriprema Kvasac pomešati sa brašnom, vanilinim šećerom. dodati jaja, vodu, mleko i rastopljen puter, pa umesiti fino mekano testo. Testo ostaviti da se uduplaKada je testo fino poraslo pristupiti razvijanju, testo razviti ne baš tanko malo deblje […]

RUČAK ZA 5 MINUTA: Ovo Je Recept Koji Je Zaludio Svijet

Ako nemate ideju šta da napravite za svoje bližnje, možda vas baš ovaj recept inspiriše.Krompir dobro operite pa pod korom skuhajte. Očistite ga i dodajte maslac, jaja, so i malo bibera pa dobro umutite sve kao da pravite pire. Da se smjesa zgusne, dodajte brašno pa umjesite čvrsto tijesto.Dodajte još brašna, ako se tijesto lepi […]