PRE PAR MESECI SAM OTKAČIO BABU I DEDU, JER NJIH U ŽIVOTU NIŠTA NE ZANIMA OSIM NOVCA..

1841475i
Pre par meseci sam otkačio babu i dedu, jer njih u životu ništa ne zanima osim novca. Imaju dosta firmi, i kao što sam rekao imaju i dosta novca, baba nosi samo skupu markiranu odeću, dok deda ima svoj vozni park, ima X5, mercedes S klase, deda ima 65 god.
Kada sam bio mlađi redovno sam išao kod njih, sve do pre par meseci, kada sam prestao da ih obilazim, nikada u životu me nisu pozvali na telefon, kamoli zvali u šetnju, ili šta god drugo.

Majka se naljutila na mene, jer su to njeni roditelji, i govori mi kako ne smem tako da se ponašam, i rekla mi je da idem da im se izvinim, naravno nisam se izvinio.

Nikada nisam mogao da vodim razgovor sa njima da je u pitanju neka druga tema osim biznisa, svi misle što imam bogatog dedu i babu da imam i sreću, ali daleko od toga. Voleo bih skromnog dedu i babu koji vole svoje unuke i kojima posvećuju pažnu, kada pogledam ostale babe i dede kako vole svoje unuke i posvećuju im pažnju, srce mi se cepa jer tako nešto nikada nisam osetio u životu, nije sve u novcu.

Releated