PRIRODNO SRESTVO ZA IZBJELJIVANJE ZUBA

20140319-103449
Da, da, taj poznati žuti prah.. On će učiniti naše zube svetlijim za nekoliko nijansi.
Posebno je aktuelno za pušače i ljubitelje kafe i crnog čaja.
Ovo sredstvo potpuno je prirodno, ne sadrži supstance koje oštećuju zubnu gleđ i desni. Nakon samo nedelju dana redovnog korišćenja izbeljujuće paste na osnovu kurkume, može se primetiti odličan rezultat!
Ono što treba da uradite je sledeće:

Uzmite malo praha kurkume (oko 1/4 kafene kašike). Umočite u nju četku za zube i čistite zube na uobičajen način.
Ali, nakon čišćenja, ne ispirati usta odmah, nego ostaviti pastu 3-5 munuta. Za ovo kratko vreme, kurkuma će učiniti svoja čuda:
Nakon tog vremena, temeljno ispiramo usta da se odstrane i najsitnije zrnca kurkume koja mogu ostati između zuba. Rezultat je vidljiv već posle prvog puta! Ali, ako niste zadovoljni, proceduru ponavljajte u toku nedelje.
Pokušajte da ne isprljate kurkumom deo oko usta, malo teže se ispira. Ako je, ipak, kurkuma dospela na kožu, lako ćete je isprati običnom vodom sa sapunom.
Možete napraviti pastu od 1/4 k.kašike kurkume i nekoliko kapi maslinovog ulja, i koristiti kao u gorenavedenom receptu.
I još, kurkuma ne samo da izbeljuje zube.

Kao odličan antiseptik i prirodni antibiotik, ona leči ranice i sitne pukotine, upalne procese u usnoj duplji i pomaže kod krvarenja desni. Zaista čarobni prah.
Blistav zdraviji osmeh vam je obezbeđen. Iskoristite ovu proverenu metodu i podelite ovu korisnu informaciju sa svojima prijateljima.

Releated