PROBAJTE IZAZOV OD 5 NOĆI: SVE TAMNE MRLJE I BUBULJICE ĆE NESTATI SA LICA!

Svi mi želimo imati što ljepšu kožu, posebno kožu lica. Dosta nas ima problema sa kožom, a najčešće su to akne. Kako god, pređite malo na prirodne preparate, a ne samo na hemijske proizvode koji se reklamiraju.

Prirodna maska kao što je ova koju ćemo vam pokazati, veoma je učinkovita za kožu. Čisti je, smanjuje vidljivost ožiljaka, hrani je i smanjuje mogućnost pojave bora.

Potrebni sastojci:

1 kapsula vitamina E
1 tableta vitamina C
Ružina vodica
Način pripreme:

Prvo usitnite tabletu vitamina C, zatim dodajte kaspulu vitamina E i dobro promiješajte. Nakon što dobro promiješate, dodajte 23 kapi ružine vodice. Sve to ponovo promiješajte dok ne dobijete finu smjesu.

 

Dobijenu masku nanesite kružnim pokretima. Izbjegavajte područja oko usta i očiju. Preporučuje se da pripremljenu masku nanesete navečer, prije spavanja. Ujutru isperite vodom.

Nakon nekoliko primjena, primjetit ćete pozitivne rezultate. Osim toga, kako biste bili zdravi i imali zdravu kožu naravno, jedite dosta voća i povrća i pijte dosta vode.

Releated

Brze Krofne Iz Rerne: Narastu Ogromne, Bez Prženja U Dubokom Ulju!

Sastojci -70gr putera-125 gr mleka-125gr vode-2 komada jaja-1 kesica vanilin šećer-500gr glatkog brašna-malo soli-55gr otopljenog putera za premazivanje krofniPriprema Kvasac pomešati sa brašnom, vanilinim šećerom. dodati jaja, vodu, mleko i rastopljen puter, pa umesiti fino mekano testo. Testo ostaviti da se uduplaKada je testo fino poraslo pristupiti razvijanju, testo razviti ne baš tanko malo deblje […]

RUČAK ZA 5 MINUTA: Ovo Je Recept Koji Je Zaludio Svijet

Ako nemate ideju šta da napravite za svoje bližnje, možda vas baš ovaj recept inspiriše.Krompir dobro operite pa pod korom skuhajte. Očistite ga i dodajte maslac, jaja, so i malo bibera pa dobro umutite sve kao da pravite pire. Da se smjesa zgusne, dodajte brašno pa umjesite čvrsto tijesto.Dodajte još brašna, ako se tijesto lepi […]