PROVERENI RECEPT NAŠIH BAKA: Pomladite kosti za 20 godina i oslobodite se svih bolova!

Ovaj lek pomaže kod lečenja artritisa, osteoartritisa, bolova u leđima i svega što je povezano sa zglobovima, kostima i mišićima.

 

Kad moderna medicina ne pomaže, najbolje se okrenuti onoj narodnoj. Verovatno ako pitate svoju baku šta uraditi ako vas bole zglobovi, daće vam recept za “čarobnu” mešavinu.Kažu da taj lek pomlađuje kosti za 20 godina!

Dakle, ako osećate težinu u nogama, bolove u zglobovima, ako vas muče bolovi u leđima i imate posledice od nekih starih povreda, ne trebaju vam skupi gelovi i masti, dovoljno je par jednostavnih sastojaka.

Sastojci:

100 ml povidon joda
10 tableta aspirina (ili andola) od 300 mg (aspirin je na tržištu još od 1899.!)
*Sve sastojke možete nabaviti u apoteci. Povidon jodirani je poznat kao snažan germicid širokog spektra delotvoran protiv velikog broja bakterija, virusa, gljivica, protozoa i spora. Povidon jodirani se odlikuje istom širinom spektra delovanja kao i jod bez nedostatka joda-žarenja, obojenja i osetljivosti.

Priprema:

Jodu dodajte izmrvljene tablete aspirina.

Promućkajte i ostavite na tamnom mestu 21 dan.

Nakon tog možete koristiti lek.

Koristite ga redovno u obliku obloga ili direktnog umasiravanja na bolno mesto.

(Atma.hr)

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]