PROVERENI RECEPT NAŠIH BAKA: Pomladite kosti za 20 godina i oslobodite se svih bolova!

Ovaj lek pomaže kod lečenja artritisa, osteoartritisa, bolova u leđima i svega što je povezano sa zglobovima, kostima i mišićima.

 

Kad moderna medicina ne pomaže, najbolje se okrenuti onoj narodnoj. Verovatno ako pitate svoju baku šta uraditi ako vas bole zglobovi, daće vam recept za “čarobnu” mešavinu.Kažu da taj lek pomlađuje kosti za 20 godina!

Dakle, ako osećate težinu u nogama, bolove u zglobovima, ako vas muče bolovi u leđima i imate posledice od nekih starih povreda, ne trebaju vam skupi gelovi i masti, dovoljno je par jednostavnih sastojaka.

Sastojci:

100 ml povidon joda
10 tableta aspirina (ili andola) od 300 mg (aspirin je na tržištu još od 1899.!)
*Sve sastojke možete nabaviti u apoteci. Povidon jodirani je poznat kao snažan germicid širokog spektra delotvoran protiv velikog broja bakterija, virusa, gljivica, protozoa i spora. Povidon jodirani se odlikuje istom širinom spektra delovanja kao i jod bez nedostatka joda-žarenja, obojenja i osetljivosti.

Priprema:

Jodu dodajte izmrvljene tablete aspirina.

Promućkajte i ostavite na tamnom mestu 21 dan.

Nakon tog možete koristiti lek.

Koristite ga redovno u obliku obloga ili direktnog umasiravanja na bolno mesto.

(Atma.hr)

Releated

POMFRIT OD TIKVICA…Volim ih u svim varijantama, ali ove su mi naj,naj…

Sastojci1 tikvica1 šalica krušnih mrvica½ šalice sira parmezana1-2 jaja (ovisno o veličini)1 žličica origana1 žličica soliulje za prženjemalo brašna (za paniranje) PripremaTikvice operite pa im odrežite krajeve i narežite ih na štapiće (kao krumpir za pomfrit)jaje posebno istucite u jednoj posudi, a u drugoj izmješajte krušne mrvice, parmezan, origano i sol.Tikvice prvo uvaljajte u brašno, […]

LIJEČI SVE BOLESTI, OSIM SMRTI: Biljka Zapisana U Bibliji I Kuranu

Nigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) je jednogodišnja biljka iz porodice Ranunculaceae.……Poznata po svom plodu – crnom sjemenu koje se zove crni kumin (nemojte ga zamijeniti sa kuminom, Cumunum cyminum, koji možete pronaći skoro u svakoj trgovini).….Crni kim………. Jedna je od najpoznatijih biljaka u istoriji medicine. U drevnom Egiptu su ga […]