PROVJEREN RECEPT: ZA UKLANJANJE KURJEG OKA I ŽULJEVA POTREBNO VAM JE SAMO OVO

Vjerovali ili ne, sve što je potrebno za ovaj recept je čuvarkuća i flaster. Priprema: Uzmite jedan listić čuvarkuće i skinete mu tanku kožicu koja ga okružuje sa jedne strane. Zatim listić stavite na kurje oko tako da strana koja je bez kožice ide na njega.

 

Zalijepite flaster preko lista čuvarkuće i ostavite cijeli dan pa uveče zamjenite sa novim listom i flasterom. Obavezno nosite noću ovaj flaster, jer su tada noge van obuće i najveći je efekat.

Za par dana, najčešće 3-4 kurje oko bi trebalo da nestane zajedno sa svojim korijenom, a mjesto gde je bio, popuniće zdravo tkivo. Ovo je stari i isprobani recept koji zaista daje rezultate za kratko vreme.

FacebookTwitterGoogle+Podijeli

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]