RODITELJI OBRATITE PAŽNJU – Nikada ne dajte djeci ASPIRIN I IBUPROFEN kada vam djeca imaju…

z.jpg-10.png-10.png-10

Pored toga što da uputstvima ovih lijekova stoji da se ne preporučuju davati djeci koja boluju od vodenih kozica, današnji doktori znaju propisati upravo ove lijekove.

Zato da vaše dijete ne bi prošlo kao ova na fotografijama i da vodene kozice koje se sastavni dio odrastanja svakog djeteta ne postanu nešto zbog čega će vaše dijete bitiobilježeno za čitav život.

HAYLEY LYONS je na svom profilu zamolila sve roditelje da pripate jer su čak 4 doktora savjetovala da svom sinčiću da navedene lijekove kada je bolovao od vodenih kozica i da se to pretvorilo u pakao. Njen sin je imao strašnu alergijsku reakciju nakon koje se mu ustali ožiljci.

Releated

ODLIČNI KRAŠULJCI

Sastojci200 g maslaca (ili margarina)20 dkg šećera4 kom jaja1 vrećica vanilin šećera50 dkg glatkog brašna1 vrećica praška za pecivo3 žlice čokolade u prahu20 dkg čokolade (nasjeckane na komadiće) Priprema1.Margarin i šećer miksati mikserom do pjene, dok se šećer ne razradi. 2.Nastaviti miksati i dodavati jedno po jedno jaje. 3.Dodati vanilin šećer. 4.Brašno i prašak za […]