Šta oblik usana govori o vama?

dokazanoo.net_1

Jeste li se ikada zapitali što o vama govore vaše usne? Psiholozi jesu i utvrdili su da veza između karaktera i oblika usana stvarno postoji. Evo kakva …

MALE USNE
Ovakva usta imaju velikodušne i dobroćudne osobe. Ukoliko su usne u obliku gumba, onda se radi o osobi koja je zainteresirana za sva događanja u okolici, vole istraživati, ali su i veliki buntovnici.

VELIKE USNE
Ambiciozna priroda krije se iza velikih usta. Ove žene vole zapovijedaju. Osobe sa širokim osmijehom su većinom okružene mnoštvom ljudi i imaju puno prijatelja različitih interesovanja. Najčešće su jako uspješne, talentirane, ali i veliki su perfekcionisti.

PUNE USNE
Iako žene s punijim usnama djeluju vrlo seksi, pa čak i pohotno, često su emotivno nezrele. Ipak, stupanj samopouzdanja kod njih je jako visok.
TANKE USNE
Tanke usne otkrivaju nesigurnost, pa ponekad i osobe sa kompleksom niže vrijednosti. Ali ove žene imaju i jednu dobru osobinu – praktične su.

SRCASTE USNE
Žene sa srcastim usnama su neovisne, zavodljive i ekspresivne. One se ne boje ničega i veliki su hedonisti

SPUŠTENI UGLOVI USANA
Žene koje imaju ovakav oblik usta ne vole dijeliti svoju privatnost, povučene su i pomalo tajanstvene. Ponekad su previše izbirljive, a nije rijetkost da ih okolina doživjeti kao egocentrične i oštroumne.

Niste se pronašli ni u jednom od ovih opisa? Ne brinite. Najčešći slučaj je da je jedna usna izraženija od druge. Ako je to gornja usna, to ukazuje da je impulzivnost glavna karakterna crta te osobe, dok izuzetno naglašenu donju usnu imaju zavodnici.

Releated

POMFRIT OD TIKVICA…Volim ih u svim varijantama, ali ove su mi naj,naj…

Sastojci1 tikvica1 šalica krušnih mrvica½ šalice sira parmezana1-2 jaja (ovisno o veličini)1 žličica origana1 žličica soliulje za prženjemalo brašna (za paniranje) PripremaTikvice operite pa im odrežite krajeve i narežite ih na štapiće (kao krumpir za pomfrit)jaje posebno istucite u jednoj posudi, a u drugoj izmješajte krušne mrvice, parmezan, origano i sol.Tikvice prvo uvaljajte u brašno, […]

LIJEČI SVE BOLESTI, OSIM SMRTI: Biljka Zapisana U Bibliji I Kuranu

Nigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) je jednogodišnja biljka iz porodice Ranunculaceae.……Poznata po svom plodu – crnom sjemenu koje se zove crni kumin (nemojte ga zamijeniti sa kuminom, Cumunum cyminum, koji možete pronaći skoro u svakoj trgovini).….Crni kim………. Jedna je od najpoznatijih biljaka u istoriji medicine. U drevnom Egiptu su ga […]